Έρχεται Porsche Cayman GT4 RS και νέες Taycan

Με εξαιρετικό ενδιαφέρον αναμένεται η έκθεση του Los Angeles, στην οποία αναμένονται να πραγματοποιηθούν πολλές παγκόσμιες πρεμιέρες νέων μοντέλων. Μια από τις εταιρείες που θα παρουσιάσει τα νέα της αυτοκίνητα είναι κι η Porsche.

Οι Γερμανοί έχουν προγραμματίσει να μας συστήσουν την σκληροπυρηνική Cayman GT4 RS, αλλά κι ένα ακόμα μοντέλο που θα βασίζεται στην φρέσκια και πλήρως ηλεκτρική Taycan. Όπως ανακοίνωσε κι η γερμανική εταιρεία, το νέο μοντέλο που θα γνωρίσουμε θα ξεχωρίζει με τα δυναμικά του χαρακτηριστικά και θα τοποθετείται ανάμεσα στις Taycan 4S και Taycan Turbo, κάτι που ίσως να σκιαγραφεί τον ερχομό της Porsche Taycan GTS. Όμως σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η γερμανική μάρκα αναμένεται να μας συστήσει και μια ακόμη Taycan, η οποίο κατά πάσα πιθανότητα θα βασίζεται στην Taycan Cross Turismo. Περισσότερα δεν έχουν γίνει γνωστά για κανένα από τα προαναφερθέντα μοντέλα και σίγουρα θα μάθουμε περισσότερα όσο πλησιάζουμε προς την έναρξη της έκθεσης στις 17 Νοεμβρίου.

Η Cayman GT4 RS, όσο και οι δυο νέες Taycan θα πλαισιώσουν τη νέα έκδοση της Panamera, την Platinum Edition. Στο Δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Porsche, αναφέρει πως στην έκθεση του Los Angeles θα πραγματοποιηθούν πέντε πρεμιέρες, με την πέμπτη κατά σειρά να είναι η αποκλειστικά για χρήση πίστας, 718 Cayman GT4 RS Clubsport.

Get it on Google Play Download on the App Store