Μπρουτάλ Lamborghini Diablo περιμένει αγοραστή! (+video)

Κάποιος που θέλει να αποκτήσει μια Lamborghini μπορεί με πάνω από 200.000 δολάρια (187.300 ευρώ με τη σημερινή ισοτιμία) να αποκτήσει μια Huracan. Εκτός κι αν είναι πολύ ψαγμένος και «τσιμπήσει» την μοναδική Diablo που βγάζει προς δημοπρασία ο οίκος Bring a Trailer!

Η συγκεκριμένη Lamborghini Diablo SV είναι χρονολογίας 1998 και ταξινομήθηκε για πρώτη φορά στο Τέξας και το 1999 μεταφέρθηκε στην Καλιφόρνια και έπειτα πέρασε στα χέρια του τωρινού ιδιοκτήτη της που αποφάσισε να την αποχωριστεί. Η εικονιζόμενη Diablo είναι η τελευταία που έβγαλε η ιταλική εταιρεία με τα αναδιπλούμενα φωτιστικά σώματα! Ότι και να πούμε για την εμφάνιση της Diablo SV είναι λίγο! Βαμμένη στο κόκκινο χρώμα με τον κωδικό Rosso Luc και με τα έντονα γραφικά SV κατά μήκος του αμαξώματος, βγάζει μάτια! Η εμφάνιση ολοκληρώνεται από τις μαύρες 18άρες ζάντες ΟZ Racing, με ελαστικά διαστάσεων 245/35 εμπρός και 335/30 πίσω, αλλά και την τεράστια αεροτομή. Σύμφωνα με το ιστορικό του αυτοκινήτου, το Σεπτέμβριο του 2020 έκανε γενικό service στο μοτέρ και στο κιβώτιο ταχυτήτων, όπου και τοποθετήθηκε δίσκος συμπλέκτη από Kevlar. Η καμπίνα της Diablo είναι εξίσου προσεγμένη με το μπεζ δέρμα να κυριαρχεί!

Η «διαβολική» Lamborghini κινείται από έναν ατμοσφαιρικό V12 κινητήρα χωρητικότητας 5,7 λίτρων, με δύναμη 530 ίππων και 580 Nm ροπής. Η μετάδοση της κίνησης εξασφαλίζεται από το χειροκίνητο κιβώτιο 5 σχέσεων, ενώ υπάρχει και μπλοκέ διαφορικό στον πίσω, φυσικά, άξονα! Όποιος πάρει αυτή τη Diablo θα είναι εξαιρετικά τυχερός, μιας και το αυτοκίνητο είναι σε κατάσταση καινούργιου με μόλις 54.700 χλμ. στο κοντέρ!

Get it on Google Play Download on the App Store