Θα δίνατε 262.000€ για μια Toyota Supra του 1993;

Η Toyota Supra είναι ένα μοντέλο που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις! Σε όλα αυτά τα χρόνια καριέρας του έχει αποτυπωθεί για τα καλά στο μυαλό των φανατικών της αυτοκίνησης.

Ενδεικτικό της λατρείας του κοινού για το ιστορικό μοντέλο της ιαπωνικής μάρκας, είναι οι τιμές που έχει «πιάσει» σε διάφορες δημοπρασίες – τιμές που έχουν ξεπεράσει κατά πολύ αυτές των σύγχρονων supercars! Μια τέτοια περίπτωση είναι η εικονιζόμενη ανθρακί από του 1993, που διατίθεται προς πώληση από έναν dealer στο Ιλινόις, έναντι 261.700 ευρώ. Διαθέτει αποσπώμενη οροφή και κινείται από τον 6κύλινδρο εν σειρά υπερτροφοδοτούμενο 3λιτρο 2JZ-GTE των 321 ίππων, που τροφοδοτεί τον πίσω άξονα μέσω ενός 6τάχυτου χειροκίνητου κιβωτίου. Η κατάσταση της Γιαπωνέζας είναι εξαιρετική και το κοντέρ αναγράφει μόλις 15.511 χλμ., τα οποία έχουν γίνει αποκλειστικά από τον έναν και μοναδικό ιδιοκτήτη. Τα συνολικά χιλιόμετρα του αυτοκινήτου κατατάσσουν τη συγκεκριμένη Supra ως μια από τις ελάχιστες που υπάρχουν στο κόσμο αυτή τη στιγμή με τόσα λίγα χλμ. στο κοντέρ.

Αν και τα λεφτά που ζητάει ο συγκεκριμένος πωλητής είναι αρκετά, παρά την άριστη κατάσταση του αυτοκινήτου, ενδεχομένως να γίνεται και για λόγους διαφήμισης και προβολής του καταστήματός του. Πάντως όποιος κι αν είναι ο λόγος εμείς μπορούμε να απολαύσουμε αυτό το ιαπωνικό κόσμημα και να ελπίζουμε πως θα καταλήξει στο γκαράζ κάποιου που θα το απολαύσει στο έπακρο.

Get it on Google Play Download on the App Store