322 χλμ./ώρα με ένα χέρι και Audi RS 6 (+video)

Το Audi RS 6 Avant είναι ένα αυτοκίνητο που επιταχύνει στα πρώτα 100 χλμ./ώρα εντός 3,6 δλ. και χρειάζεται ειδικό πακέτο (Performance Package), για να ανέβει ο περιοριστής ταχύτητας στα 305 χλμ./ώρα από τα κλασικά 250.

Διαβάστε επίσης: Πόσο κάνει το Audi RS 6 Avant στην Ελλάδα ;

Αυτό που εντυπωσιάζει περισσότερο κι από τις επιδόσεις ή τα νούμερα ισχύος (4.0λτ. V8 twinturbo 605 ίππων και 800 Nm ροπής), είναι η απίστευτη ευκολία στην οδήγηση. Παρότι πρόκειται για ένα πανίσχυρο μοντέλο επιπέδου supercar, προσφέρει τέτοια αυτοπεποίθηση στον οδηγό του ώστε μπορεί να κινηθεί με απίστευτες ταχύτητες, χρησιμοποιώντας μόνο το ένα χέρι! Φυσικά πρόκειται για μια αρκετά ανεύθυνη πράξη, ειδικά όταν αυτή συντελείται σε δημόσιο δρόμο. Δεν παύει, όμως, να είναι ενδεικτική του πόσο «βράχος» είναι το super estate από το Ίνγκολσταντ.

Δείτε ακόμα: Ανωριμότητες «σπάνε» την μετάδοση Audi RS 6 (+video)

Το video που θα παρακολουθήσουμε μας έρχεται από την Αγγλία. Ο κόφτης τελικής έχει αφαιρεθεί, οπότε το RS 6 φτάνει άνετα μέχρι τα 322 χλμ./ώρα. Ο οδηγός, καθ’ όλη την διάρκεια της ξέφρενης επιτάχυνσης, με το ένα χέρι κρατάει το τιμόνι και με το άλλο το κινητό. Τέρμα ανεύθυνος, όπως είπαμε, αλλά και εξίσου χαρακτηριστικό για τις δυνατότητες πλαισίου και ανάρτησης. Η αστυνομία, βέβαια, ουδόλως ενδιαφέρεται για κάτι άλλο πέραν της παράνομης πράξης. Για αυτό και αναζητά τον άνετο γρήγορο του video.

Δείτε επίσης: Πως πάει το Hyundai i30 N στα 272 χλμ./ώρα; (+video)

Get it on Google Play Download on the App Store