Άγιο είχε ο οδηγός αυτού του VW Golf GTI (+video)

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει κλείσει η εθνική οδός, γιατί ένα αυτοκίνητο έχει φύγει στην ευθεία από την πορεία του, ή βρίσκεται κάθετα στο οδόστρωμα και μας κάνει να απορούμε πως έγινε αυτό.

Δείτε ακόμα: Τελικές με Mercedes 280E W114 του 1973 (+video)

Μια τέτοια περίπτωση θα παρακολουθήσετε στο βίντεο που ακολουθεί παρακάτω. Ο οδηγός του VW Golf GTI είχε πραγματικά έναν Άγιο μαζί του, να τον προστατεύσει από την παραλίγο σφοδρή σύγκρουση με ένα λεωφορείο βάρους 12 τόνων. Ο οδηγός του Golf ξαφνικά πλακώθηκε στα φρένα και έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου.

Δείτε ακόμα: Nissan GT-R «διαλύει» Honda S2000 Turbo (+video)

Ίσως να χάζευε ή να ήταν με το κινητό στο χέρι, όταν ξαφνικά είδε σε κοντινή απόσταση προπορευόμενο όχημα. Για να αποφύγει την σύγκρουση πάτησε έντονα τα φρένα. Όμως, το άλλο γεγονός που μας γεμίζει ερωτηματικά, είναι γιατί μπλόκαραν οι τροχοί, από την στιγμή που το αυτοκίνητο διαθέτει ABS.

Δείτε ακόμα: Το νέο VW Golf R επί τω έργω (+video)

Άξιος συγχαρητηρίων είναι ο οδηγός του λεωφορείου, ο οποίος αντιλήφθηκε γρήγορα την κατάσταση και κατάφερε να ακινητοποιήσει πλήρως το βαρύ όχημα μέσα σε περίπου 7 δευτερόλεπτα από τα 60 μ.α.ω. (96 χλμ./ώρα), πριν χτυπήσει το αυτοκίνητο. Ο οδηγός του Golf βλέποντας το θηρίο να έρχεται κατά πάνω του σίγουρα έχασε μέρες από τη ζωή του, ενώ οι επιβάτες του λεωφορείου χειροκρότησαν τον οδηγό.

Παρακολουθείστε παρακάτω το βίντεο:

Get it on Google Play Download on the App Store