BMW M6 τα βάζει με Porsche 911 GT3 (+video)

Η BMW M6 είναι πλέον εκτός παραγωγής αλλά αυτό δεν σημαίνει πως οι ιδιοκτήτες της δεν τη χαίρονται. Αυτό κάνει και ο ιδιοκτήτης της συγκεκριμένης λευκής BMW M6 Coupe Competition, η ποία έχει αρκετές βελτιώσεις.

Δείτε ακόμη: Απίθανο, πισωκίνητο Toyota Auris 1.000+ PS (+video)

Συγκεκριμένα, ο S63 βενζινοκινητήρας της, χωρητικότητας 4.4 λτ. με το διπλό τούρμπο, αποδίδει πλέον 695 ίππους, χάρη στην υπερτροφοδότηση που προέρχεται από την αμερικάνικη εταιρεία Dinan και συνοδεύεται από 7τάχυτο αυτόματο κιβώτιο, διπλού συμπλέκτη.

Από την άλλη, απέναντί της έχει δύο μεγαθήρια της Porsche. Από τη μία βρίσκεται η Porsche 911 GT3, η οποία έχει εξακύλινδρο μπόξερ κινητήρα 4.0 λτ. που αποδίδει 500 ίππους, είναι πισωκίνητη και εφοδιάζεται με 7άρι αυτόματο κιβώτιο.

Από την άλλη η μαύρη Porsche, είναι και αυτή 911 GT3 αλλά του 2016. Εφοδιάζεται με μπόξερ μοτέρ 3.8 λτ. το οποίο αποδίδει 475 ίππους, ενώ είναι επίσης πισωκίνητη και έχει αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, επτά σχέσεων.

Διαβάστε επίσης: «Καίγοντας» ελαστικά αξίας 40.000 ευρώ! (+video)

Ας δούμε λοιπόν στο video που ακολουθεί πιο κάτω αν η βελτιωμένη BMW M6 Coupe Competition μπορεί να κοιτάξει στα μάτια δύο supercars όπως οι Porsche 911 GT3.

Get it on Google Play Download on the App Store