«Χεράς» χάνει Mustang στην ευθεία (+video)

Η ρήση περί μεταξωτών εσωρούχων και επιδέξιου περιεχομένου ταιριάζει γάντι στους οδηγούς supercars, που λόγω οικονομικής επιφάνειας θεωρούν ότι ισοσταθμίζουν το έλλειμμα οδηγικής, αδυνατώντας στο φινάλε να κρατήσουν το αυτοκίνητό τους ακόμα και στην ευθεία.

Η Ford Mustang είναι μεταξύ των αυτοκινήτων που υποφέρουν περισσότερο από «κουλούς» οδηγούς, πρωταγωνιστώντας σε πολλά video του είδους. Συνήθως μας έρχονται από την Αμερική, όμως δεδομένης της εξαιρετικής πορείας του «pony car» παγκοσμίως, έχουμε την ευκαιρία να δούμε «ομορφιές» και από τη δική μας ήπειρο. Τα παρακάτω πλάνα είναι ουγγρικής προέλευσης και δείχνουν την αποτυχημένη προσπάθεια ενός «Μαγυάρου» να προσφέρει ένα εντυπωσιακό burnout.

Ο οδηγός βγαίνει όμορφα κι ωραία από μια θέση πάρκινγκ, με την όπισθεν. Με το που παίρνει θέση για ευθεία πορεία, πατάει τέρμα το γκάζι και εξαπολύει τα 460 άλογα και 569 Nm του 5λιτρου V8 στην άσφαλτο. Στιγμές αργότερα το πίσω μέρος της Mustang γλιστράει, τα χέρια που ελέγχουν το τιμόνι δεν καταφέρνουν να το στρίψουν έγκαιρα και το αμερικανικό κουπέ καταλήγει σε παρακείμενο λοφίσκο. Για πολύ μεγάλη τύχη τόσο του αυτοκινήτου, όσο και του ιδιοκτήτη, πέρασε «ξυστά» από δέντρο, αποφεύγοντας τη μετωπική, με τις μόνες ορατές πληγές στο αμάξωμα της Mustang να εντοπίζονται στον πίσω προφυλακτήρα.

Get it on Google Play Download on the App Store