Mustang 3 ημερών κατέληξε σε ποτάμι (+video)

Οι Ford Mustang είναι αποδεδειγμένα από τα πιο άτυχα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν, αναφορικά με τα άτομα που κάθονται πίσω από το τιμόνι τους. Ειδικά όταν η απειρία συνδυάζεται με 460 άλογα, τα αποτελέσματα είναι πρακτικά δεδομένα.

Δείτε ακόμα: Οδηγός Mustang μπέρδεψε το γκάζι με το φρένο

Η συγκεκριμένη «Need for Green» (έτσι ονομάζεται ο συνδυασμός πράσινου χρώματος με μαύρες λωρίδες) αγοράστηκε ολοκαίνουργια στον Καναδά. Ένα πάρκινγκ, στη Βρετανική Κολούμπια, είναι σεσημασμένο για τους πιτσιρικάδες που μαζεύει και επιδίδονται σε donuts, burnouts και λοιπές αταξίες με τα αυτοκίνητα. Ένας εξ αυτών -η ηλικία του δεν διευκρινίζεται- αποπειράθηκε να ντριφτάρει. Από μόνα τους, 460 άλογα και 569 Nm είναι πάρα πολλά για νέο οδηγό. Πόσω μάλλον αν συνδυάσεις την ισχύ του 5.0λιτρου V8, με βρεγμένο οδόστρωμα. Βάλτε στην εξίσωση και παρακείμενο ρυάκι, και έχετε τη συνταγή της καταστροφής.

Διαβάστε επίσης: Toyota RAV4 «μπούκαρε» σε πισίνα σπιτιού (+video)

Ούτε ο οδηγός, ούτε κάποιος από τους παρευρισκόμενους τραυματίστηκαν, με το μοναδικό θύμα να είναι το αμερικανικό muscle car, που είχε φύγει από την αντιπροσωπεία μόλις 3 ημέρες νωρίτερα. Να αναφέρουμε πως επίσης δεν διευκρινίζεται αν το αυτοκίνητο είναι του ίδιου ή το είχε πάρει κρυφά από τον πατέρα του, όπως ο 19χρονος από το Οντάριο που πήγαινε με 308 χλμ./ώρα με την πατρική Mercedes.

https://www.facebook.com/dakota.dayman/videos/3000097110085365/?t=9

Get it on Google Play Download on the App Store