Οδηγός Mustang μπέρδεψε το γκάζι με το φρένο

Ένας οδηγός μιας Mustang έκανε το ολέθριο σφάλμα να μπερδέψει μεσαίο με δεξί πεντάλ, στο πάρκινγκ αντιπροσωπείας. Και όχι οποιασδήποτε αντιπροσωπείας, αλλά πολυτελών αυτοκινήτων.

Δείτε ακόμα: Suzuki Swift απογειώθηκε σε πλατεία! (+video)

Το συμβάν έλαβε χώρα στην Αριζόνα, όταν ο προαναφερθείς «πιλότος» νοίκιασε μια ολοκαίνουργια Mustang GT Convertible. Οι αναφορές δεν κάνουν λόγο για κάποιου είδους «καγκουριά», που να αφορά την εξερεύνηση των 460 ίππων του 5λιτρου V8. Απλούστατα, εκεί που ήθελε να πατήσει φρένο έβαλε το πόδι του λίγο πιο δεξιά. Και τέτοια λάθη, με 569 Nm ροπής διαθέσιμα και πανάκριβα αυτοκίνητα γύρω γύρω, επιφέρουν τα αντίστοιχα «σπασμένα».

Διαβάστε επίσης: Τι κάνω αν κολλήσει το πεντάλ του γκαζιού; (+video)

Το sportscar της Ford επιτάχυνε ανεξέλεγκτο, καταλήγοντας πάνω σε μια Rolls-Royce Dawn Convertible! Η ζημιά είναι πολύ μεγαλύτερη στη Mustang, όπου το εμπρός μέρος «κρέμασε» ολόκληρο, όμως είμαστε σίγουροι πως η φαναρτζοδουλειά της Rolls ενδέχεται να κοστίζει περισσότερο από όσο ολόκληρη Mustang, άθικτη κιόλας! Ίσως ο φίλτατος θα έπρεπε να προσανατολιστεί περισσότερο στα Toyota, που έχουν τεχνολογία αντιμετώπισης τέτοιων καταστάσεων, και να αφήσει τα muscle cars κατά μέρος…

Δείτε ακόμα: Φθηνότερη από Toyota Corolla 1.2T η Mustang!

Get it on Google Play Download on the App Store