Suzuki Swift απογειώθηκε σε πλατεία! (+video)

Είθισται όταν προσεγγίζουμε πλατεία να επιβραδύνουμε, να ελέγχουμε -παρά το ότι έχουμε προτεραιότητα όταν μπαίνουμε- και να διασχίζουμε κυκλικά τον κόμβο. Ο οδηγός ενός Suzuki Swift στην Πολωνία, ακολούθησε τη συντομοτέρα οδό.

Δείτε ακόμα: Γυναίκα οδηγός «απογείωσε» BMW M4 (+video)

Το ιαπωνικό supermini φαίνεται από το υλικό της κάμερας κυκλοφορίας, να έρχεται στην πλατεία «του σκοτωμού». Καμία προσπάθεια φρεναρίσματος, παντελής έλλειψη ένδειξης για άλλον δρόμο πέραν της ευθείας. Το Swift χτυπάει με πολλά χιλιόμετρα στο κράσπεδο και κυριολεκτικά απογειώνεται, ταξιδεύοντας για 60 μέτρα στον αέρα και καταλήγοντας αργότερα σε παρακείμενο κτίριο!

Διαβάστε επίσης: Lexus RX «απογειώθηκε» σε κόντρα! (+video)

Η αστυνομία έσπευσε στο σημείο και αργότερα αποδείχθηκε πως ο Πολωνός, ανήμερα του Καθολικού Πάσχα, είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ πριν πιάσει το τιμόνι και αποφασίσει να μιμηθεί τους «Ντιουκς». Ως εκ θαύματος δεν τραυματίστηκε κανείς άλλος, ενώ και ο ίδιος τη γλίτωσε με ελαφρά κατάγματα. Οπότε, επειδή έρχεται Πάσχα και ξέρουμε πως παρά τις απαγορεύσεις κυκλοφορίας θα υπάρξουν βολταδόροι, ας είναι τουλάχιστον η μόνη τιμωρία το πρόστιμο των 150 ευρώ της άσκοπης μετακίνησης. Ποτό και οδήγηση δεν πάνε μαζί!

 

Get it on Google Play Download on the App Store