Toyota RAV4 «μπούκαρε» σε πισίνα σπιτιού (+video)

Το κλειστό κύκλωμα ενός σπιτιού στη Φλόριντα των Η.Π.Α. κατέγραψε σοκαριστικά πλάνα, με ένα Toyota RAV4 κυριολεκτικά να εισβάλει στην αυλή και την πισίνα, καταστρέφοντας τα πάντα στο πέρασμά του.

Δείτε ακόμα: Lexus RX «απογειώθηκε» σε κόντρα! (+video)

Το ιαπωνικό SUV έσπασε τον εξωτερικό φράχτη, γκέλαρε πάνω στο νερό, πέρασε απέναντι σπάζοντας την άλλη μεριά του φράχτη και σταμάτησε αρκετά μέτρα παρακάτω, κάνοντας ουσιαστικά ίσιωμα ολόκληρο τον περιβάλλοντα χώρο της οικίας. Ενδεικτικό του πόσο μεγάλη ταχύτητα είχε αναπτύξει, είναι το γεγονός πως δεν βούτηξε στην πισίνα, αλλά πλάναρε! Αυτός ήταν και ο σημαντικότερος παράγοντας της καταστροφής που έσπειρε, καθότι το νερό δεν κατάφερε να το ακινητοποιήσει.

Διαβάστε επίσης: Πήγαινε με 308 χλμ./ώρα με τη Mercedes του μπαμπά

Για καλή τύχη όλων, δεν βρισκόταν κανείς ούτε στην πισίνα, αλλά ούτε και πέρναγε κάποιος στο πεζοδρόμιο πίσω από τον φράχτη. Σύμφωνα με εκτιμήσεις της αστυνομίας, ο οδηγός του RAV4 έχασε τον έλεγχο λόγω διαβητικού επεισοδίου, που τον έκανε να χάσει τις αισθήσεις του. Ο άτυχος οδηγός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, δίχως να αναφέρεται η έκταση των τραυμάτων που αποκόμισε από τη σφοδρότατη σύγκρουση.

Get it on Google Play Download on the App Store