Διέλυσε το Charger γιατί του έκαναν παζάρια (+video)

Όσοι έχουμε βάλει αγγελία πώλησης αυτοκίνητου, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με την αγαπημένη (εντός και εκτός εισαγωγικών) ασχολία της αγοραπωλησίας μεταχειρισμένων: τα παζάρια. Ένας ιδιοκτήτης Dodge Charger, όμως, έφτασε στο αμήν.

Ο Daniel Gagliardi αποφάσισε να πουλήσει το κλασικό muscle car, στην τιμή των 10.000 δολαρίων. Αν σας φαίνονται λίγα για Charger του 70, ένα από τα ιστορικότερα και πιο ποθητά αμερικανικά αυτοκίνητα όλων των εποχών, έχετε απόλυτο δίκιο. Υπό κανονικές συνθήκες, δείγματα του είδους κυμαίνονται στην περιοχή των 60,70, ακόμα και άνω των 100.000 δολαρίων. Οπότε για ποιο λόγο το συγκεκριμένο εμφανίζει ένα μηδενικό λιγότερο; Γιατί ήθελε πολλές επισκευές, εμφάνιζε σκουριά στο αμάξωμα και τα γενικότερα μαζέματα το καθιστούσαν κυρίως αντικείμενο ανταλλακτικών ή αναπαλαίωσης.

Δείτε ακόμα: Φθηνότερη από Honda Civic η Chevrolet Camaro!

Η κακή κατάσταση του αυτοκινήτου, έδωσε λαβή στους υποψήφιους αγοραστές για παζάρια. Όμως ο Gagliardi ζητούσε 10.000 ακατέβατες. Όταν είδε ότι δεν έβρισκε άνθρωπο να τις δώσει, απηύδησε και αποφάσισε να στείλει στην ανακύκλωση το ιστορικό muscle car. Αντί λοιπόν να διαπραγματευτεί την τιμή και να βάλει όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα στην τσέπη του, ή να πουλήσει μεμονωμένα ανταλλακτικά (βοηθώντας τόσο τον τραπεζικό του λογαριασμό, όσο και άλλους κατόχους Charger που αναζητούν μηχανικά μέρη), προτίμησε να το μετατρέψει σε παλιοσίδερα.

Διαβάστε επίσης: Αμεταχείριστη Mercedes S-Class ή καινούργια Skoda Fabia;

Μάλιστα, δηλώνει πως θα κάνει το ίδιο στο επόμενο κλασικό αυτοκίνητο που θα βρεθεί στην κατοχή του και δεν θα μπορεί να το πουλήσει. Ο ίδιος υποστήριξε την πράξη του, φανερώνοντας παράλληλα τα κόμπλεξ και τη μισαλλοδοξία του χαρακτήρος του, λέγοντας πως το έκανε για να χάσουν όλοι: αυτός χρήματα, οι κάτοχοι Charger ανταλλακτικά και όσοι παρακολουθήσουν το video, να βιώσουν τη στεναχώρια που πηγάζει από το θέαμα της καταστροφής ενός αρχέγονου muscle car.

Get it on Google Play Download on the App Store