Έκανε οχτάρια και κατέληξε στον τοίχο (+video)

Πόσες φορές δεν έχει τύχει να οδηγείτε στην εθνική οδό, να πηγαίνετε κανονικά στη λωρίδα σας ακολουθώντας τη ροή της κυκλοφορίας και να βλέπετε στον καθρέπτη ένα αυτοκίνητο να κάνει οχτάρια; Ουκ ολίγες. Το ακόμα πιο επικίνδυνο είναι να μην αντιληφθείτε το όχημα που κάνει ζικ-ζακ και ξαφνικά να εμφανιστεί δίπλα, την στιγμή που αλλάζετε λωρίδα κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να προκληθεί σύγκρουση.

Διαβάστε επίσης: Παλιό Volvo XC90 έσωσε από θάνατο (+video)

Ένας τέτοιος ανεγκέφαλος οδηγός που κινούνταν σε αυτοκινητόδρομο, νόμιζε ότι όλα τα προπορευόμενα οχήματα ήταν κορίνες που έπρεπε να ελιχθεί ανάμεσά τους και να τα προσπεράσει. Έτσι, από την αριστερή λωρίδα πήγαινε τέρμα δεξιά, λες και ήταν όλος ο δρόμος δικός του και άδειος. Μάλιστα έδειχνε και στους υπόλοιπους επιβάτες τι θα κάνει για να τους… προετοιμάσει.

Μόνο που στην τελευταία αλλαγή κατεύθυνσης έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, έκανε τετακέ και κατέληξε πάνω στον τσιμεντένιο τοίχο με σφοδρότητα. Άγνωστο παραμένει αν υπήρξε τραυματισμός ή ενεπλάκη άλλο όχημα και όλοι ευχόμαστε να μην έπαθε κανείς το παραμικρό. Μετά από αυτό, ίσως ο ανεύθυνος οδηγός να έβαλε μυαλό και να μην κάνει ξανά οχτάρια σε δημόσιο δρόμο κυκλοφορίας.

Διαβάστε επίσης: Καθάριζε το αυτοκίνητο και του ήρθε τσιμεντένια πλάκα!

Παρακολουθείστε παρακάτω το βίντεο:

Get it on Google Play Download on the App Store