Ελληνικό Mitsubishi Lancer Evo «πυροβολεί» (+video)

Η βελτίωση των Mitsubishi Lancer Evo, ανεξαρτήτως γενιάς, είναι κάτι σαν θρησκεία για τους μηχανικούς. Οι Έλληνες είναι από τους κορυφαίους του είδους, χαρίζοντας στη χώρα μας το ταχύτερο Evo του πλανήτη, μέσω της Extreme Tuners. Σήμερα θα δούμε κάτι σαφώς πιο ήρεμο, αλλά εξόχως «εκτελεστικό».

Δείτε ακόμα: Το ελληνικό Evo που κάνει τον πλανήτη να παραμιλά! (+videos)

To εν λόγω Evo έχει γίνει viral σε διεθνές επίπεδο, ελέω της απίστευτης επιτάχυνσης και του ήχου που την συνοδεύει, απόρροια των βελτιώσεων στον 4G63. Δεν γνωρίζουμε την έκτασή τους, όμως σίγουρα δεν πρόκειται για 280 άλογα ή 400 Nm ροπής που αποδίδει εργοστασιακά το θρυλικό μοτέρ στα Evo VII, VIII και IX – ένα εκ των οποίων είναι ο πρωταγωνιστής μας, κρίνοντας από το εσωτερικό. Βάσει του πόσο περισσότερα 9άρια κυκλοφόρησαν στην Ελλάδα, συγκριτικά με τα 7 και 8, μπορούμε να υποθέσουμε με σχετική βεβαιότητα πως το Evo που εφορμά στην αριστερή λωρίδα, πρόκειται για την 9η εκδοχή της αξέχαστης σειράς rally replica των «Τριών Διαμαντιών».

Διαβάστε επίσης: Πωλείται ελληνικό Nissan Skyline R34 1300 ίππων! (+video)

Η τοποθεσία επίσης είναι άγνωστη, ωστόσο κρίνοντας από το περιβάλλον και τις πινακίδες -αλλά και το ιστορικό που συνοδεύει ανάλογα εγχειρήματα- μάλλον έχουμε να κάνουμε με Αττική Οδό. Όπως και να ‘χει, το απολαμβάνουμε με τέρμα τα ηχεία!

https://www.facebook.com/FullThrottleOfficialPage/videos/1976506009093015/

Get it on Google Play Download on the App Store