Εορταστικές «πόρτες» με Lamborghini Huracan (+video)

Στο κλίμα των εορτών όλοι ευχόμαστε η αγαπημένη μας ευχή να γίνει πραγματικότητα. Φυσικά η υγεία και η ευτυχία, ειδικά με όσα γίνονται τα τελευταία δυο χρόνια, δεν είχαν ποτέ αντίπαλο, ωστόσο πέρα από αυτά τί άλλο μπορεί να θέλει κάποιος; Από τη στιγμή που είμαστε μεταξύ αυτοκινητόφιλων «κατεργαρέων», δωράκι που περιλαμβάνουν την Lamborghini Huracan είναι παραπάνω από ευπρόσδεκτα.

Ιδίως όταν μιλάμε για την πισωκίνητη. Σαν αυτή που πρωταγωνιστεί στο χριστουγεννιάτικο σποτάκι της ιταλικής φίρμας και χαρίζει μοναδικές στιγμές ευτυχίας σε έναν πιτσιρίκο. Το video ανοίγει με τον μικρό να… ανοίγει τα δώρα του. Βλέπουμε skateboard, βλέπουμε ηλεκτρική κιθάρα… Ο μικρός είναι καλά «φτιαγμένος» από γονείς και παππούδες, ωστόσο η έκπληξη έρχεται με τη μορφή ενός τηλεχειριστηρίου. Το σημείωμα αναφέρει πως προέρχεται από τον θείο του και προτρέπει το παιδί να πάει στο παράθυρο.

Έξω από αυτό βλέπει μια απαστράπτουσα Huracan, έτοιμη να υποταχτεί στις διαταγές του. Τηλεκατευθυνόμενο πραγματικό αυτοκίνητο, και μάλιστα supercar 610 ίππων; Γιατί όχι, στην αυγή των αυτόνομων οχημάτων ζούμε. Η Ιταλίδα αρχίζει να δείχνει τις χάρες της, εκτελώντας με ακρίβεια ωραιότατες «πλατείες» και γεμίζοντας την ατμόσφαιρα με 10κύλινδρες κραυγές. Τελικά αποδεικνύεται πως τα παντιλίκια τα έκανε ο θείος, όμως κανένας λόγος λύπης για τον μικρό μας φίλο, καθώς το δεξί μπάκετ τον περιμένει για μια βόλτα που θα θυμάται μια ζωή!

Να θυμίσουμε μόνο πως η πισωκίνητη Huracan διαθέτει 610 άλογα στις 8.000 σ.α.λ. και 560 Nm στις 6.500 σ.α.λ. από τον ατμοσφαιρικό V10 των 5.2 λίτρων, ούσα ικανή να επιταχύνει στα πρώτα 100 χλμ./ώρα εντός 3,3 δλ. και να μη σταματήσει πριν τα 325 χλμ./ώρα. Και, φυσικά, να πάρει γωνίες σαν αυτές

Get it on Google Play Download on the App Store