Εξοργιστική ασέβεια σε Ferrari F8 Tributo (+video)

To έχουμε πει αρκετές φορές σε ανάλογα άρθρα: καθείς με τα λεφτά του κάνει ό,τι θέλει – αρκεί να μην κινδυνεύει ή να προσβάλλεται κανείς. Αν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα, παίρνεις μια Ferrari και την καις (που λέει ο λόγος). Αλλά το να φτύνεις σήματα και να δείχνεις ασέβεια σε ένα κειμήλιο της διεθνούς κουλτούρας, όχι απλά της αυτοκίνησης, είναι ποινικά κολάσιμο.

O WhistlinDiesel αποφάσισε να επενδύσει 400.000 δολάρια για την αγορά μιας μεταχειρισμένης F8 Tributo, μόνο και μόνο για να τη βασανίσει στο YouTube με απώτερο σκοπό, τι άλλο; Τα views. Ο Αμερικανός πήρε το ιταλικό supercar για να το οδηγήσει όπως δεν πρέπει, δηλαδή εκτός δρόμου. Όχι κάτι πρωτότυπο, καθώς έχουμε δει αρκετά παρόμοια video, με Ferrari και Lamborghini να ταλαιπωρούνται σε χωματόδρομους και λασπωμένα εδάφη πέρα από την άσφαλτο. Σε αυτή την περίπτωση, το αυτοκίνητο ναι μεν ζει δύσκολες στιγμές, αλλά τουλάχιστον υπάρχει ένα αντίκρισμα. Το βλέπεις σε συνθήκες που δεν συνηθίζεται, σε ωραίες γωνίες α λα ράλλυ, σε καταστάσεις εν πάση περιπτώσει που δεν προκαλούν το κοινό αίσθημα.

Το να ανεβαίνεις πάνω στην οροφή και να φτύνεις το σήμα του, όμως, είναι συμπεριφορές που επισύρουν νομικής αντιμετώπισης. Οι θρασύτατοι και ασεβείς νεαροί έκαναν χαβαλέ, στην αρχή κάνοντας πως πάνε να ζωγραφίσουν κάτι (καταλαβαίνετε τι) στο Cavallino Rampante. Τελικά δεν το έκαναν, γιατί γνωρίζουν πως οι Ιταλοί είναι πολύ ευαίσθητοι με τέτοια θέματα και κάνουν μηνύσεις με το παραμικρό. Εκεί είναι που σημειώνεται μια από τις μεγαλύτερες προσβολές που έχουμε δει, όταν ο ένας από τους δυο φτύνει (!) το σήμα της Ferrari -και καλά- για να το καθαρίσει! Δείτε και εξοργιστείτε στο 3.50 του video, με την ευχή το νομικό τμήμα του Μαρανέλο να τους πάρει όλο το απόθεμα εσωρούχων στα δικαστήρια.

Get it on Google Play Download on the App Store