Γερμανία VS Ιαπωνίας: Ποιος «γυρνάει» καλύτερα; (+video)

Στην αυτοκίνηση διατηρούνται πολλές κόντρες: BMW εναντίον Mercedes, Ferrari vs Lamborghini, Ford vs Ferrari -που έγινε και πολύ καλή ταινία, κερδίζοντας μάλιστα 2 Όσκαρ-, Porsche εναντίον Nissan και πάει λέγοντας. Από πλευράς φιλοσοφίας και υποστηρικτών, πάντως, η «μάχη» Γερμανίας-Ιαπωνίας είναι από τις πιο διαχρονικές.

Δείτε ακόμα: Πόσο δύσκολη είναι η οδήγηση χωρίς ηλεκτρονικά; (+video)

Όποιος έχει βρεθεί σε αυτοκινητοκουβέντα, ξέρει. Επιχειρήματα συλληβδόν υπέρ της μίας και χείμαρρος κατηγοριών κατά της άλλης, με απώτερο στόχο την ανάδειξη των αυτοκινήτων της εκάστοτε χώρας, αναλόγως προτιμήσεων. Ένα από τα θέματα που εγείρουν τις εντονότερες προστριβές, είναι αυτό της «πάντας». Ποια αυτοκίνητα «γυρνάνε» καλύτερα; Τα γερμανικά ή τα γιαπωνέζικα.

Διαβάστε επίσης: Το Renault Megane RS «ρίχνει» στη Ferrari F50 (+video)

Οι συν-Ευρωπαίοι έχουν μια σειρά από BMW και Mercedes να κρατάνε «διπλωμένη» τη σημαία της πλαγιολίσθησης. Η Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου, μοντέλα των Toyota, Honda, Nissan και Mazda. Οι M3, M4, M5, M6 και AMG κόντρα στα Supra, S2000, Skyline, RX-7 και ούτω καθεξής. Μια συγκέντρωση-γιορτή των petrolheads μάζεψε στον ίδιο χώρο πολλές από αυτές τις παρουσίες. Και η έξοδος από αυτό, μας προσφέρει πλάνα που δεν μπορούν παρά να αναζωπυρώσουν τους λεκτικούς διαξιφισμούς. Απολαύστε το video και πείτε μας: ποιος κουνάει καλύτερα την ουρά του;

Get it on Google Play Download on the App Store