Ανάσταση με τετράτροχες «μπαλωθιές» (+video)

Το φετινό Πάσχα είναι πολύ διαφορετικό από ό,τι έχουμε συνηθίσει. Κλειστές εκκλησίες, απαγόρευση συναθροίσεων και ένας κοροναϊός να αλλάζει –προσωρινά ελπίζουμε- τα ήθη και τα έθιμα. Όπως είδαμε και ακούσαμε, όμως, ούτε η πανδημία δεν μπόρεσε να σιγάσει τα βεγγαλικά και τις κροτίδες.

Δείτε ακόμα: Ελληνικό Ford Sierra RS500 «πυροβολεί» (+video)

Και επειδή είμαστε «βενζινοαίματοι», ποιος καλύτερος τρόπος να γιορτάσουμε την Ανάσταση του Κυρίου με ένα εκκωφαντικό video άνω των 18 λεπτών, γεμάτο σκασίματα και φλόγες από τις εξατμίσεις sportscars και supercars. Ουδείς θα μείνει παραπονεμένος. Θα δούμε αυτοκίνητα κάθε κατηγορίας και βαλαντίου –σχετικά, καθώς όλα απευθύνονται σε ανθεκτικές τσέπες- , να ρίχνουν τις «μπαλωθιές» και τα… βεγγαλικά τους για τον εορτασμό της Ανάστασης.

Διαβάστε επίσης: Honda Civic Type R EP3 «γαζώνει» στην autobahn (+video)

Από Mitsubishi Lancer Evo 9 και VW Golf R MK6, σε McLaren 650S και Lamborghini Aventador S, αλλά και Subaru Impreza/Skoda Fabia WRC για τους φίλους των αγώνων, μοτέρ και εξατμίσεις φροντίζουν να διαλαλήσουν το χαρμόσυνο μήνυμα της Αναστάσεως. Εννοείται ότι η ένταση οφείλει να είναι στο τέρμα.

Get it on Google Play Download on the App Store