Κινεζικό SUV ντροπιάζει F-150 και Land Cruiser (+video)

Στις κόντρες έλξης μεταξύ δύο αυτοκινήτων δεν κερδίζει πάντοτε το δυνατότερο ή αυτό που έχει μεγαλύτερο όγκο, αφού καθοριστικό ρόλο παίζουν πολλοί επιμέρους παράγοντες. Ορισμένοι από αυτούς είναι η κατάσταση και ο τύπος των ελαστικών, οι δυνατότητες της τετρακίνησης, το βάρος του οχήματος, το έδαφος που πατάνε κ.λπ.

Δείτε ακόμη: Το προφητικό Toyota πριν από 25 χρόνια!

Στην συγκεκριμένη κόντρα έλξης που θα παρακολουθήσετε στο παρακάτω βίντεο, ο νικητής ήταν μάλλον το outsider της παρέας των 4×4 που αγωνίστηκαν μεταξύ τους. Ένα απλό κινεζικό SUV τα έβαλε με θηρία και τελικά τα έκανε να… κοκκινίσουν από την ντροπή τους. Σίγουρα είναι πολύ παράξενο το πώς κατάφερε και κέρδισε και μας γεμίζει πολλές απορίες και αναπάντητα ερωτήματα.

Δείτε ακόμη: Skoda Octavia έτοιμη για τα πανηγύρια!

Ο πρωταγωνιστής της ιστορίας  είναι το Haval H9 της Great Wall.  Την κίνησή του αναλαμβάνει ένα 2.0 λτ. turbo μηχανικό σύνολο βενζίνης, ισχύος 218 ίππων και 324 Nm ροπής. Η μετάδοση γίνεται μέσω 8τάχυτου αυτόματου κιβωτίου, ενώ περιλαμβάνονται οι επιλογές AUTO, 4L, Sport, Sand, Snow και Mud Road. Το κινεζικό SUV κατάφερε και τράβηξε πρώτο το θηριώδες 4κίνητο pickup Ford F-150, το Toyota Land Cruiser και ένα βελτιωμένο Jeep Wrangler. Το τελευταίο μειονεκτούσε στα ελαστικά, αφού φόραγε χωμάτινα και δεν είχε καλή πρόσφυση στο τσιμεντένιο οδόστρωμα. Ίσως το Haval H9 να πατούσε σε αμιγώς ασφάλτινα ελαστικά και να το βοήθησαν πολύ στις κόντρες.

Δείτε ακόμη: Ποιο είναι το φθηνότερο Lada των 5.500 ευρώ;

Παρακολουθείστε παρακάτω το βίντεο:

Get it on Google Play Download on the App Store