Κλοπή Mazda RX-7 μπροστά στα μάτια του ιδιοκτήτη! (+video)

Οι κλοπές αυτοκινήτων, δυστυχώς, δεν θα σταματήσουν ποτέ να μας απασχολούν. Ιδίως τώρα, που τα ηλεκτρονικά καθιστούν το χακάρισμα υπόθεση δευτερολέπτων. Ο ιδιοκτήτης ενός Mazda RX-7 δεν είχε να φοβάται τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, αλλά τους κλασικούς κλέφτες. Τους οποίους είδε να «σηκώνουν» το καμάρι του, ενώπιον των οφθαλμών του!

Το περιστατικό συνέβη στο Αΐτσι, λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα, με τον έκπληκτο και εν συνεχεία σοκαρισμένο κάτοχο του FD3S να βλέπει μπροστά στα μάτια του, το αυτοκίνητό του να κάνει «φτερά». Κοιτώντας το βελτιωμένο Mazda από παρακείμενο μπαλκόνι, παρατήρησε δυο άτομα να το περιτριγυρίζουν. Υποπτευόμενος δόλια πρόθεση, άρχισε να μαγνητοσκοπεί τις κινήσεις τους με το κινητό, μέχρι που εμβρόντητος τους είδε να το ανοίγουν! Αμέσως άρχισε να φωνάζει, αλλά μέσα στα λίγα δευτερόλεπτα που διήρκεσε η κατάσταση, απεδείχθη ότι ήταν και το μόνο που μπορούσε να κάνει. Οι δυο κλέφτες, μαζί με έναν τρίτο στο λευκό Toyota που θα δούμε να φεύγει μαζί με το RX-7, «ψείρισαν» το ιαπωνικό sportscar ταχύτατα, αφήνοντας τον δύστυχο κάτοχο να ουρλιάζει σε απόγνωση.

Όπως δήλωσε αργότερα σε τοπικά μέσα, εύχεται να μπορούσε να κάνει περισσότερα για να τους σταματήσει. Το συμβάν καταγράφηκε από την αστυνομία, μπαίνοντας στο ίδιο συρτάρι με δεκάδες ακόμα, καθώς οι κλοπές sportscars από τα 90’s είναι καθημερινό φαινόμενο στην Ιαπωνία.

Get it on Google Play Download on the App Store