Κόντρες στις λάσπες με G-Class, Jimny και Wrangler

Η εκτός δρόμου οδήγηση είναι άκρως απολαυστική, ωστόσο και εδώ πρέπει να τηρούνται κάποιοι βασικοί κανόνες ασφαλείας, αλλά και… αυτοσυγκράτησης του οδηγού. Για παράδειγμα καλό είναι πρώτα να κάνει έναν οπτικό έλεγχο για να υπολογίσει αν μπορεί να περάσει κάποιο εμπόδιο ή να βουτήξει σε νερά, έτσι ώστε να μη βρεθεί προ εκπλήξεων και κολλήσει, χωρίς να υπάρχει κάποιο άλλο όχημα για βοήθεια.

Δείτε ακόμη: Η απόλυτη κόντρα των πανίσχυρων pick-up! (+video)

Στο παρακάτω βίντεο που θα παρακολουθήσετε παρακάτω, το carwow υποβάλλει σε διάφορες εκτός δόμου δοκιμασίες τρία πολύ ικανά 4×4. Αυτά είναι το Jeep Wrangler Rubicon με τον 2λιτρο turbo κινητήρα βενζίνης των 272 ίππων, η Mercedes-AMG G 63 με τον 4.0 λτ. V8 κινητήρα των 585 ίππων και το Suzuki Jimny 1.5 λτ. 102 PS.

Και τα τρία 4×4 βασίζονται σε πλαίσιο τύπου σκάλας, ωστόσο δεν έχουν καμία απολύτως σχέση μεταξύ τους. Επίσης, για ακόμα μία φορά αποδεικνύεται ότι εκτός δρόμου το μεγαλύτερο και ισχυρότερο αυτοκίνητο δεν είναι πάντα το καλύτερο, αφού μεγάλο ρόλο παίζουν πολλοί ακόμα παράγοντες, όπως είναι το βάρος και το μέγεθος.

Δείτε ακόμη: Κόντρα έλξης AMG G63 vs Bentayga & Cayenne Turbo (+video)

Απολαύστε παρακάτω το πολύ ενδιαφέρον βίντεο:

Get it on Google Play Download on the App Store