Κόντρα έλξης Tesla Cybertruck VS Ford F-150 (+video)

Ο πολυπράγμων Elon Musk πριν από μερικές μέρες παρουσίασε το pick-up της Tesla, με το όνομα Cybertruck, το οποίο ξεχωρίζει με την ιδιαίτερη εμφάνιση, αλλά και τις δυνατότητές του στο δρόμο.

Ο Musk σκέφτηκε έναν εναλλακτικό τρόπο για να δείξει τη δύναμη που προσφέρει το νέο του μοντέλο, βάζοντας το σε διελκυστίνδα με τον βασιλιά των pickup στην Αμερική, το Ford F-150.

Δείτε ακόμα: VW Golf R καταδικάζει Tesla Model 3 (+video)

Ο Elon επίτηδες έβαλε το Tesla Cybertruck εναντίον του Ford F-150, μιας και το μοντέλο της Ford είναι το αγαπημένο του αγοραστικού κοινού, θέλοντας έτσι να δείξει πως το δικό του pick up είναι κατά πολύ καλύτερο. Στο βίντεο που δημοσιεύτηκε, όντως το Cybertruck φαίνεται πως νικά για πλάκα το Ford F-150, όμως σύμφωνα με τις πληροφορίες (και όμως φαίνεται) η κόντρα δεν ήταν επί ίσοις όροις. Κι αυτό γιατί οι πληροφορίες αναφέρουν πως το Tesla ήταν η τετρακίνητη έκδοση με τους δυο ηλεκτροκινητήρες, ενώ αντιθέτως το F-150 ήταν 2κίνητη έκδοση και εικάζεται πως κάτω από το καπό ήταν ο κινητήρας EcoBoost των 2.7 λίτρων.

Κερασάκι στην τούρτα, το αυξημένο βάρος του Cybertruck κατά 450 με 680 κιλά από το συγκεκριμένο F-150. Έχοντας κατά νου όλα αυτά τα δεδομένα, φαίνεται πως η επιλογή του αντιπάλου ήταν στρατηγικά μελετημένη, μιας και το F-150 ήταν υποδεέστερο από το νέο μοντέλο της Tesla!

Δείτε το video και θα καταλάβετε τη διαφορά στη δύναμη, μιας και το Cybertruck το «πάει βόλτα» το θηριώδες Ford!

Get it on Google Play Download on the App Store