Mahindra ταπεινώνει Land Rover Discovery (+video)

Η Land Rover (ανήκει από το 2008 στη Mahindra), είναι γνωστή για τα εκτός δρόμου οχήματά της, τα οποία συνδυάζουν την πολυτέλεια με τις υψηλές δυνατότητες κίνησης εκτός της ασφάλτου. Στην συγκεκριμένη όμως περίπτωση ένα παλαιάς τεχνολογίας Mahindra Thar έσωσε ένα πιο σύγχρονο Land Rover Discovery Sport, αφού το ξελάσπωσε κυριολεκτικά.

Δείτε ακόμα: Το νέο «Jeep Wrangler» της Mahindra

Μια μεγάλη παρέα Ινδών με εκτός δρόμου οχήματα, όπως Mahindra, Suzuki, Toyota και το Land Rover, πήγαν στην ύπαιθρο για να απολαύσουν διαδρομές γεμάτες χώμα και λάσπη. Στο πέρασμά τους βρέθηκε και μια λίμνη, αποτελώντας μια μεγάλη πρόκληση για τους οδηγούς, να κάνουν βουτιές στα λασπωμένα νερά. Αφού λοιπόν διέσχισαν τη λίμνη με μεγάλη ευκολία τα Mahindra και το Suzuki Samurai, ήρθε και η σειρά του προηγούμενης γενιάς Discovery Sport να αποδείξει τις ικανότητές του.

Ωστόσο, το πολυτελές SUV στο τελείωμα της λίμνης κόλλησε. Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του οδηγού του, τελικά δεν τα κατάφερε και περίμενε τη χείρα βοηθείας για να ξεκολλήσει. Ο οδηγός του Mahindra Thar πέρασε δίπλα από το Land Rover για να του κάνει… καζούρα και κατόπιν ένας εθελοντής έδεσε στο Discovery Sport το συρματόσχοινο από τον εργάτη του Mahindra. Η δουλειά τελικά έγινε και το Land Rover βγήκε από τις λάσπες, όμως σίγουρα το γόητρο του οδηγού του είχε πληγωθεί.

Δείτε ακόμα: Το απόλυτο αγροτικό κτήνος των 702 ίππων!

Παρακολουθείστε παρακάτω το βίντεο (μετά το 5:30 μπαίνει το Land Rover στη λίμνη):

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=FIhE1FGYl3A&feature=emb_title

Get it on Google Play Download on the App Store