Μάστορας μετέτρεψε την M3 του σε GTR NFS! (+video)

Η ανθρώπινη φαντασία και δεξιοτεχνία όρια δεν γνωρίζει. Κάτι που βλέπουμε συχνά-πυκνά στα αυτοκίνητα. Μια απίστευτη μετατροπή M3 E46 σε GTR του Need For Speed, είναι η σημερινή απόδειξη.

O Andre Klebleyev είναι φανοποιός στο επάγγελμα και φανατικός της σειράς παιχνιδιών Need For Speed. Το υπερ-επιτυχημένο franchise της Electronic Arts ήρθε κοντά μας το 1994 και μέχρι σήμερα, αριθμεί 25 διαφορετικές εμφανίσεις και εκατομμύρια υποστηριχτών! Από τις πιο αγαπημένες στιγμές, μνημειώδης και για το εξαιρετικό soundtrack, ήταν το Most Wanted του 2005. Εκεί, ο ήρωας μας έχει μια BMW M3 E46 GTR, την οποία χάνει στην αρχή του παιχνιδιού. Από τούδε και μέχρι την ολοκλήρωση του Career Mode, αγωνίζεται για να την ξανακερδίσει.

Δείτε ακόμα: Ηδονικές επιταχύνσεις με BMW M3 E36 (+video)

Κατά συνέπεια, η M3 γνώρισε απίστευτη αποδοχή παγκοσμίως και έγινε ευρέως γνωστή η έκδοση GTR. Η αγωνιστική ήταν ήδη σαρωτική στην κατηγορία της στους αγώνες αντοχής, όμως η έκδοση δρόμου παρέμενε μυστήριο. Η BMW κατασκεύασε μόλις 10 για την εξασφάλιση homologation, εκ των οποίων τα 3 πρωτότυπα δοκιμών. Οι Βαυαροί υποστηρίζουν πως από τα εναπομείναντα 6, το ένα βρίσκεται στο μουσείο της εταιρίας και τα υπόλοιπα 5 κάπου στον κόσμο. Υπάρχουν πολλοί, ωστόσο, που ισχυρίζονται πως δεν κατασκευάστηκαν ποτέ τα υπόλοιπα 6, με την homologation να εξασφαλίζεται από τα προαναφερθέντα 4 αυτοκίνητα και αδιαφανείς διαδικασίες.

Όπως και να ‘χει, πρόκειται για μια από τις πιο σπάνιες BMW. Βασισμένη εν πολλοίς στην αγωνιστική, κάτω από το καπό δεν έχει τον S54 3.2 εξακύλινδρο εν σειρά, αλλά τον P60B40 4.0λιτρο V8. Η απόδοση του είναι μειωμένη στα 385-400 άλογα, σε σχέση με τα 450 της αγωνιστικής, το κιβώτιο είναι 6άρι χειροκίνητο και το μπλοκέ διαφορικό προέρχεται επίσης από την αγωνιστική.

Διαβάστε επίσης: Μοναδική χειροκίνητη BMW M3 CSL-έπος! (+video)

Ο Klebleyev δεν μπόρεσε να βρει αυτά τα εξαρτήματα, όμως το υπόλοιπο αυτοκίνητο δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα ούτε την αυθεντική GTR, μήτε αυτή του Most Wanted. Ο Αμερικανός πήρε την εργοστασιακή 46άρα του (ακόμα και τις 18άρες ζάντες είχε πάνω της, πριν τις εργασίες) και ολομόναχος, κατασκεύασε το body kit, έκοψε τους σωλήνες για την εξάτμιση, την έφτιαξε και την προσάρμοσε στο πλάι, ενώ έβαψε και το αμάξωμα ακριβώς όπως στο παιχνίδι!

https://www.facebook.com/thebestofgaming1/videos/214840196554210/

Get it on Google Play Download on the App Store