Mεθυσμένη οδηγός «προσγειώνεται» πάνω σε βενζινάδικο (+video)

Τα ευκόλως εννοούμενα υποτίθεται ότι παραλείπονται, αλλά ας το επαναλάβουμε μια φορά ακόμα: ποτό και οδήγηση ΔΕΝ συνδυάζονται.

Δείτε ακόμα: Και για αυτό δεν προσπερνάμε «από πάνω» (+video)

Μια 24χρονη στο Μισσισίπι των Η.Π.Α. ήπιε λιγάκι παραπάνω -στην δουλειά τους κιόλας, όπως δήλωσε η ίδια- και πήρε το αυτοκίνητο, προκειμένου να επιστρέψει στο σπίτι της. Στην πορεία το αλκοόλ κάπου παρενεβλήθη με την αντίληψη και την κριτική της σκέψη, με αποτέλεσμα να αναπτύξει ταχύτητα 160 χλμ./ώρα εντός κατοικημένης περιοχής. Το κακό δεν άργησε να γίνει, με την συνήθη μορφή της απώλειας ελέγχου.

Διαβάστε επίσης: Και για αυτό δεν προσπερνάμε ποτέ πάνω σε στροφή (+video)

Σύμφωνα με τις τοπικές αστυνομικές αρχές, η νεαρή οδηγός «έχασε» το πίσω μέρος του αυτοκινήτου της, υπερδιόρθωσε (έβαλε παραπάνω «ανάποδο» από όσο χρειαζόταν, δηλαδή) και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα. Αφού, ως εκ θαύματος, δεν βρέθηκε κάποιο διερχόμενο όχημα να ανακόψει την πορεία της σε μία-πιθανότατα- τραγική σύγκρουση, συνέχισε ακυβέρνητη μέχρι το πεζοδρόμιο, πάνω στο οποίο χτύπησε και «απογειώθηκε», προσκρούοντας τελικά σε παρακείμενο βενζινάδικο.

Σαν από δεύτερο θαύμα, χτύπησε τις κολώνες και απέφυγε την σφοδρή επαφή με τις αντλίες, ενώ για το «χατ-τρικ» της τύχης, κανείς δεν τραυματίστηκε. Η ίδια κατάφερε να βγει από το διαλυμένο τετράτροχο με μερικές εκδορές.

Get it on Google Play Download on the App Store