Φαναρτζής «ανασταίνει» ένα Audi RS 7 (+video)

Ο Ρώσος σωτήρας των τσακισμένων τετράτροχων ψυχών, κατά κόσμον Arthur Tussik, ανέλαβε να επαναφέρει στον ίσιο δρόμο ένα Audi RS 7. Και μπορεί με την πρώτη ματιά να μην του φαίνεται, όμως το γερμανικό fastback ήθελε πολλή δουλειά για να επανέλθει.

Δείτε ακόμα: Ποια νέα SUV κατέκτησαν 5 αστέρια στα crash tests; (+videos)

Κι αυτό γιατί ενώ εμφανισιακά, η ζημιά δεν φαίνεται να ξεπερνάει το επίπεδο της φαναρτζοδουλειάς, από κάτω λίγα πράγματα έμειναν ανέγγιχτα από την τέχνη του Arthur. Το πλαίσιο στράβωσε, με πολλά από τα χτυπήματα μάλιστα να βρίσκονται σε ιδιαίτερα δυσπρόσιτα σημεία, ενώ ακόμα και η φανοποιεία απαιτούσε την αφαίρεση της πλειοψηφίας των κομματιών του αμαξώματος. Βάλτε σε αυτό και την απογύμνωση του εσωτερικού από το σαλόνι και το ταμπλό, προκειμένου να επισκευαστεί το σασί, κι έχετε την πλήρη εικόνα της κεκαλυμμένης καταστροφής που κλήθηκε να αντιμετωπίσει -για ακόμα μια φορά- ο τεχνίτης της λαμαρίνας από την Ρωσία.

Διαβάστε επίσης: Aπό «φιτίλια»…βιτρίνα σε 2 εβδομάδες (+video)

Το video είναι λίγο μεγάλο, καθώς εκτείνεται σε περισσότερα από 22 λεπτά, ενώ και τα ρωσικά δεν είναι η πιο εύηχη των γλωσσών. Η μαεστρία του Arthur, ωστόσο, αξίζει και το παραμικρό δευτερόλεπτο.

Get it on Google Play Download on the App Store