Οδηγός με Audi διαλύει παρκαρισμένα αυτοκίνητα

Το ότι αφήνουμε το αυτοκίνητό μας παρκαρισμένο σε ένα φαρδύ δρόμο και σε ασφαλή περιοχή, δεν σημαίνει ότι θα το βρούμε χωρίς χτυπήματα ή γρατσουνιές. Δεν είναι λίγες οι φορές που ξαφνικά εμφανίζονται μικροχτυπήματα έως και τσαλακωμένες πόρτες και φτερά. Στην συγκεκριμένη όμως περίπτωση δεν πρόκειται για γρατσουνιές αλλά για σφοδρότατη σύγκρουση πάνω σε σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Δείτε ακόμη: Κυνηγητό με Toyota Celica T-Sport και Renault Clio 172

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε ένα Audi (μοιάζει με A3 Sedan) να σκορπάει τον πανικό το βράδυ της Πρωτοχρονιάς σε μια γειτονιά του Λας Βέγκας. Ο οδηγός του είχε μπει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα, προκαλώντας τους μεγάλες ζημιές. Αναφέρεται ότι ο οδηγός του Audi ήταν μεθυσμένος και κινούνταν με περίπου 100 χλμ./ώρα.

Δείτε ακόμη: Honda Civic «τσαμπουκαλεύεται» σε Hummer (+video)

Λίγο μετά την σύγκρουση, ο οδηγός του Audi βγαίνει από το αυτοκίνητο ενώ από τον έντονο θόρυβο που προκλήθηκε ξύπνησε και τους κατοίκους της περιοχής. Μετά από αυτό, σίγουρα η… καμπάνα θα είναι βαριά για τον απερίσκεπτο οδηγό, ο οποίος δεν θα πρέπει να πιάσει ξανά τιμόνι στα χέρια του για πολύ καιρό, μήπως και συμμορφωθεί.

Δείτε ακόμη: 0-180 χλμ./ώρα με Suzuki Swift GTi (+video)

Παρακολουθείστε παρακάτω το βίντεο:

Get it on Google Play Download on the App Store