Πάρτε του το δίπλωμα τώρα… (+video)

Μερικοί οδηγοί αυτοκινήτου πραγματικά δεν αξίζουν να λέγονται οδηγοί… και σίγουρα ο συγκεκριμένος που θα δούμε να βρίσκεται πίσω από το τιμόνι ενός SUV, μάλλον δεν πρέπει να ξαναπιάσει τιμόνι στην ζωή του. Για να μην πούμε τίποτα πιο βαρύ.

Δείτε ακόμη: Αμαρτωλά… αυτοκίνητα ενός εκατομμυρίου καταστρέφονται (+video)

Δεν μπορείς όμως να είσαι επιεικής με κάτι τέτοιους ανεκδιήγητους τύπους, οι οποίοι δεν μπορούν να πάρουν ούτε μία στροφή σωστά και μάλιστα είναι φόβος και τρόμος των δρόμων. Όπως φαίνεται ξεκάθαρα και στο video που ακολουθεί πιο κάτω, ο οδηγός του SUV δεν έστριψε ποτέ το τιμόνι του (κάτι του απέσπασε την προσοχή, κοιμήθηκε, κοιτούσε στο κινητό…), μπήκε στο αντίθεο ρεύμα και έπεσε επάνω στο διερχόμενο μοτοσικλετιστή.

Διαβάστε επίσης: Παρατημένη Mercedes 190E έγινε σαν καινούργια (+video)

Το συμβάν έγινε στην Κόρδοβα της Αργεντινής και ο οδηγός της μοτοσικλέτας μάλλον θα πρέπει να αισθάνεται τυχερός που διέφυγε από τον τόπο του ατυχήματος ζωντανός. Βέβαια έχει τραυματιστεί, καθώς έσπασε ένα πλευρό του και τα γόνατά του, αλλά θα γίνει καλά τουλάχιστον, έστω και αν αυτό πάρει καιρό. Σίγουρα ο σωστός εξοπλισμός του τον έσωσε από τα χειρότερα…

Get it on Google Play Download on the App Store