Πήγε για burnout και έγινε…τρίκυκλος! (+video)

Δεν είναι λίγες οι φορές που βλέπουμε κόντρες να πηγαίνουν στραβά. Είτε λόγω οδηγικού λάθος, είτε από εξαιτίας μηχανικής βλάβης. Ο κάτοχος μιας Chevrolet Camaro βίωσε ένα πολύ σπάνιο παράδειγμα του δεύτερου σκέλους.

Δείτε ακόμα: Έκαψε τον συμπλέκτη της Porsche σε κόντρα (+video)

Συνήθως, οι μηχανικές βλάβες που εκδηλώνονται σε καταστάσεις του είδους αφορούν την αστοχία πάσης φύσης στον κινητήρα ή τη μετάδοση. Κομμένα κιβώτια, σπασμένα μοτέρ, καμένοι συμπλέκτες είναι περιστατικά που εμφανίζονται αρκετά συχνά, ειδικά όταν μιλάμε για πουσαρισμένα μοτέρ. Βλέποντας και ακούγοντας τον V8 της συγκεκριμένη Camaro, καταλαβαίνουμε πως υπάρχει πολύ «ζουμί» κάτω από το καπό. Καταρχάς δεν πρόκειται για ατμοσφαιρικό, με την υπερπλήρωσή του να έχει αναλάβει είτε κάποιο turbo kit ή κομπρέσορας, που είναι και η συνηθέστερη τακτική στις Η.Π.Α.

Διαβάστε επίσης: Ανωριμότητες «σπάνε» την μετάδοση Audi RS 6 (+video)

Εμφανισιακά, το muscle car δείχνει έτοιμο να «φάει» το δρόμο, όπως και τα υπόλοιπα αυτοκίνητα που είναι συγκεντρωμένα για μια muscle μάζωξη στη Φλόριντα. Ο κινητήρας φορτώνει, το φανάρι ανάβει πράσινο, κιβώτιο/διαφορικό και ημιαξόνια στέλνουν την ισχύ στους πίσω τροχούς και… Το κάπνισμα των ελαστικών δεν έρχεται ποτέ. Ο αέρας δεν γεμίζει ούτε από τη μυρωδιά της εξαϋλωμένης silica, ούτε από τις «κραυγές» της κατά την βίαιη επαφή με το οδόστρωμα. Αντ’ αυτού, ο πίσω αριστερά τροχός αποφάσισε να αποχωριστεί το πορτοκαλί κουπέ, μετατρέποντας την Camaro σε τρίκυκλο!

https://www.facebook.com/DailyMailVideo/videos/126627995274028/?t=82

Get it on Google Play Download on the App Store