«Πιλότος» έβαλε όπισθεν κατά λάθος σε κόντρα! (+video)

Σε video που πηγαίνει κάτι στραβά σε κόντρες, είθισται να παρακολουθούμε αυτοκίνητα (πισωκίνητα ως επί το πλείστον) να εκτρέπονται της πορείας τους λόγω κοιμισμένων ρεφλέξ από τους οδηγούς. Αυτό που έπαθε ένα δύσμοιρο VW Golf R με την όπισθεν, όμως, δεν έχει προηγούμενο.

Το γερμανικό hot hatch έγινε πρωταγωνιστής σε κόντρα που επιχείρησε να βάλει με μια BMW Σειρά 2 (μάλλον 235i), αλλά όχι επειδή πήρε κάποια πανηγυρική νίκη ή γλίστρησε και βρέθηκε σε χαντάκι. Ο οδηγός του Golf MK6 R κατόρθωσε να πετύχει το απίστευτο: έβαλε κατά λάθος όπισθεν! Το πώς το κατάφερε, παραμένει μυστήριο και εξαρτάται από το κιβώτιο. Αν έχει το DSG, ενδέχεται να σταμάτησε στο «R» αντί του «D». Κάτι που φαντάζει απίθανο όμως, καθώς θα έπρεπε πριν ο λεβιές να είναι στο «P». Και το αυτοκίνητο παρκαρισμένο δεν ήταν.

To πιθανότερο είναι να την έπαθε από το 6άρι χειροκίνητο, όπου η όπισθεν είναι «πατητή» και μπροστά-αριστερά. Αν έπιασε το λεβιέ από πάνω και έβαλε δύναμη, πάνω στην ένταση της στιγμής, κάλλιστα την έβαλε χωρίς να πάρει χαμπάρι. Το θέμα είναι ότι δεν το αντιλήφθηκε και κάποιος άλλος, όταν το ανάλογο φανάρι άναψε στο Golf R.

Ως αποτέλεσμα, το αυτοκίνητο εκτοξεύθηκε προς τα πίσω και έσκασε πάνω σε ένα ακόμα πιο άτυχο Seat Ibiza FR. To ισπανικό ξαδερφάκι του Golf υπέστη μεγάλες ζημιές, καθώς δέχτηκε όλη τη δύναμη της σύγκρουσης κατά μέτωπο. Το VW, αντίθετα, ούτε που έσπασε τον προφυλακτήρα! Ο οδηγός του μάλιστα έφυγε από το σημείο.

Wait, so R is not for Race? from IdiotsInCars

Get it on Google Play Download on the App Store