Πιο Χάρος οδηγός λεωφορείου δεν υπάρχει! (+video)

Επικίνδυνους οδηγούς όλοι έχουμε συναντήσει στο δρόμο να κάνουν τυφλές προσπεράσεις, να τρέχουν σε δρόμους με κίνηση και γενικά να πηγαίνουν με την ταυτότητα στο στόμα, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή πολλών.

Δείτε ακόμα: «Σανίδα» με BMW M3 E46 Turbo 980HP (+video)

Όμως ο οδηγός του λεωφορείου που θα παρακολουθήσετε στο παρακάτω βίντεο, είναι ο ίδιος ο Χάρος και έχει βγει παγανιά! Ευτυχώς βρίσκεται πολύ μακριά από εμάς και συγκεκριμένα κυκλοφορεί στους δρόμους του Μπαγκλαντές. Από ότι φαίνεται μάλιστα και άλλοι οδηγοί λεωφορείων επιδίδονται σε κόντρες μεταξύ τους, χωρίς να υπολογίζουν τα προπορευόμενα οχήματα, ούτε αυτά που διέρχονται από το αντίθετο ρεύμα.

Πραγματικά θα τρομάξετε και θα αγχωθείτε βλέποντας τον άκρως επικίνδυνο αυτό οδηγό να κολλάει πίσω από άλλα λεωφορεία και να τους παίζει φώτα, να κάνει προσπεράσεις ενώ από το άλλο ρεύμα έρχονται φορτηγά και να κάνει απίστευτες σφήνες, λες και είναι μόνος του στο δρόμο. Οι επιβάτες είναι μάλλον συνηθισμένοι, ή ρισκάρουν τόσο πολύ τη ζωή τους ώστε να φτάσουν (αν τελικά δεν συμβεί το μοιραίο) λίγα λεπτά ταχύτερα στον προορισμό τους.

Δείτε ακόμα: Δείτε το βασιλιά του παρκαρίσματος! (+video)

Δείτε παρακάτω το βίντεο και σίγουρα θα σας πιάσει ταχυπαλμία!

 

Get it on Google Play Download on the App Store