Πληγωμένη Ferrari GTC4 Lusso έγινε «κούτα» (video)

Η θέα ενός τρακαρισμένου αυτοκινήτου προκαλεί σίγουρα λύπη, ανεξάρτητα τον τύπο του μοντέλου. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για μια Ferrari GTC4 Lusso, που έχει χάσει τη… λουσάτη εμφάνισή της και από τη μια πλευρά έχει γίνει σαν ένα τσαλακωμένο κονσερβοκούτι.

Δείτε ακόμα: Ferrari με V12 ρυπαίνει λιγότερο από Yaris!

Η επισκευή μιας Ferrari σίγουρα δεν είναι μια εύκολη υπόθεση, καθώς δεν πρόκειται για ένα εμπορικό αυτοκίνητο που πάνω – κάτω οι φανοποιοί γνωρίζουν τι θα αντιμετωπίσουν και πως να το φτιάξουν. Καταρχήν το αμάξωμά της GTC4 Lusso είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο, το οποίο δεν έχει καμία σχέση με την απλή λαμαρίνα. Ωστόσο, ο «μάγος» φανοποιός Arthur Tussik δεν δείχνει να πτοείται, αφού είναι πολύ μάστορας. Ολόκληρη η δεξιά πλευρά του αυτοκινήτου (πιθανώς να χτύπησε σε μεταλλικές μπαριέρες) είχε καταστραφεί, ενώ είχε στραβώσει και το πλαίσιο.

Μετά λοιπόν από ιδιαίτερα προσεκτική εργασία, ο Ρώσος φανοποιός κατάφερε και επανάφερε την αρχική λάμψη στην GTC4 Lusso. Σίγουρα ένας ανυποψίαστος δεν θα καταλάβει πως ήταν πριν το αυτοκίνητο και τι δουλειά έχει γίνει για να έρθει στην αρχική του κατάσταση.

Δείτε ακόμα: Απαστράπτουσα Integrale πωλείται για 160.000 ευρώ!

Παρακολουθείστε παρακάτω το βίντεο με την επισκευή, το… πριν και το μετά:

Get it on Google Play Download on the App Store