Porsche Cayman απογειώθηκε με την όπισθεν! (+video)

Η οδήγηση σε πίστα συνεπάγεται ασφαλή εξερεύνηση των ορίων, τόσο του αυτοκινήτου όσο και του οδηγού. Κάτι που σημαίνει πως, ακριβώς επειδή οι ταχύτητες είναι υψηλές, άτυχες στιγμές θα υπάρξουν. Όμως δεν θα έχουν την καταστροφική κατάληξη που θα υπήρχε σε δημόσιο δρόμο. Ο οδηγός μιας Porsche 718 Cayman GT4 Clubsport μπορεί να το επιβεβαιώσει.

Διαβάστε επίσης: Ολοκαίνουργια Supra έγινε «φιτίλια» σε test drive

Το ίδιο θα κάνει και αυτός μιας Cadillac CTS-V, που γυρνούσε στην πίστα ακολουθώντας μια Porsche 991 GT3 RS. Μάλιστα, το αμερικανικό υπερ-σεντάν των 650 ίππων είχε πιάσει αρκετά γρήγορο ρυθμό. Ακόμα πιο γρήγορο, η προαναφερθείσα Cayman. Όχι όποια κι όποια 718, αλλά η κορυφαία GT4 Clubsport. O boxer των 3.8 λίτρων αποδίδει 425 ίππους στις 7.500 σ.α.λ. και χαρίζει καταιγιστικό ρυθμό στο κεντρομήχανο sportscar, το οποίο πρακτικά είναι αγωνιστικό με πινακίδες. Κάτι που έκανε απόσβεση, μέσω του roll cage, όταν τα ελαστικά συνάντησαν ψυκτικό υγρό που είχε χυθεί από προπορευόμενο αυτοκίνητο, πάνω στο σημείο φρεναρίσματος.

Δείτε ακόμα: Έκανε μαγκιές και διέλυσε το νέο Honda Civic του

Το γλίστρημα ήρθε ακαριαία, με τον οδηγό να μετατρέπεται αυτομάτως σε επιβάτη που έβλεπε τον κόσμο με την όπισθεν. Σαν να μην έφτανε αυτό, μια έντονη υψομετρική διαφορά μετέτρεψε την Cayman σε ιπτάμενη. Πολύ τυχερός ο οδηγός της Cadillac, που είδε ένα αυτοκίνητο να περνάει «σφαίρα» και ανεξέλεγκτο μπροστά του.

Ας τρομάξουμε περισσότερο τώρα, παρακολουθώντας την ξέφρενη βόλτα από μέσα.

Get it on Google Play Download on the App Store