Ολοκαίνουργια Supra έγινε «φιτίλια» σε test drive

O σωρός από σίδερα και ανοιγμένους αερόσακους που κοιτάμε, ήταν μια ολοκαίνουργια Toyota Supra. Πλέον, και έπειτα από ένα ατυχέστατο test drive, είναι μόνο για σκραπ.

Δείτε ακόμα: Πωλείται νέα Toyota Supra στα… κάρβουνα

Το συμβάν έλαβε χώρα στη Νέα Υόρκη, 2 μόλις χιλιόμετρα μακριά από μια αντιπροσωπεία της Toyota, από την οποία είχε αναχωρήσει η Supra με 2 άτομα μέσα. Η επίσημη έκθεση της αστυνομίας, αναφέρει πως οι δυο αυτοί άντρες βρίσκονταν σε test drive. Αυτό που δεν αποσαφηνίζεται ακόμα, είναι αν το test drive ήταν για λόγους πώλησης ή διασκέδασης. Σύμφωνα με μαρτυρίες περιοίκων, ο πωλητής βρισκόταν στο κάθισμα του συνοδηγού. Καμία έκπληξη ως εδώ, στάνταρ διαδικασία. Σε αυτή του οδηγού, ωστόσο, καθόταν ένας φίλος του. Κάτι που δεν αποκλείει το γεγονός η βόλτα να ήταν ένα ευχάριστο διάλειμμα από την δουλειά για αμφότερους – μέχρι τη στιγμή του «μπαμ».

Διαβάστε επίσης: Πόσο κάνει η νέα 2.0 λτ. Toyota Supra;

Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία -αν και όλοι υποψιαζόμαστε τι έγινε- ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του πισωκίνητου κουπέ των 340 ίππων και 500 Nm (το αυτοκίνητο ήταν στοκ από την προηγούμενη χρονιά, πριν την ανανέωση και την αύξηση της ισχύος στα 387 άλογα), προσκρούοντας με σφοδρότητα σε δέντρο. Τα αποτελέσματα, τα βλέπετε. Η Supra έγινε «φιτίλια», στέλνοντας κομμάτια μέχρι 40 μέτρα μακριά. Το μεγαλύτερο μέρος της πρόσκρουσης απορροφήθηκε από την πλευρά του συνοδηγού, για τον οποίο χρειάστηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής για να απεγκλωβιστεί. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, με σοβαρά τραύματα στα πόδια. Ο οδηγός την γλίτωσε με εκδορές και μώλωπες.

Get it on Google Play Download on the App Store