Πωλείται νέα Toyota Supra στα… κάρβουνα

Μια ολοκαίνουργια Toyota Supra με τον 3λιτρο κινητήρα είχε ένα άδοξο τέλος, αφού από ένα υπέρλαμπρο αυτοκίνητο έγινε μια άμορφη μάζα καμένων σιδερικών. Ο λόγος που κατάντησε σε αυτή την κατάσταση δεν έχει γίνει γνωστός και ίσως να προήλθε από εμπρόσθια σύγκρουση, αφού από την καμπίνα και πίσω δεν φαίνονται τσαλακωμένες οι λαμαρίνες.

Δείτε ακόμα: Πόσα άλογα βγάζει ένα Audi A3 1.8Τ 20ετίας;

Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες δεν έχει μείνει τίποτα πάνω στο καρβουνιασμένο αμάξωμα που να μπορεί να αξιοποιηθεί ως ανταλλακτικό, αφού τα πάντα είναι κατεστραμμένα. Ίσως (και πάλι με πολλά ερωτηματικά) να διασώθηκε κάτι από τον 6κύλινδρο κινητήρα των 3.0 λτ. και το κιβώτιο ταχυτήτων.

Δείτε ακόμα: Αυτοκρατορικό Toyota Century σε τιμή Yaris

Η τιμή για αυτό το κουφάρι της Supra ξεκινάει από τα 0 δολάρια στο Copart.com και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κανένας ενδιαφερόμενος για να κάνει προσφορά και να το αγοράσει. Πραγματικά είναι άξιο απορίας αν θα πληρώσει κανείς για τα απομεινάρια, αλλά και για ποιο λόγο θα τα αγοράσει.

Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε να πωλούνται αποκαΐδια από σπορ αυτοκίνητο, καθώς κάτι αντίστοιχο έχει συμβεί με Ferrari και Lamborghini.

Δείτε ακόμα: Πόσο κάνει ένα καινούργιο αυτοκινούμενο τροχόσπιτο;

Get it on Google Play Download on the App Store