Ρώσος φαναρτζής «φέρνει» Impreza WRX (+video)

Ο Ρώσος φαναρτζής Arthur Tussik έχει εξελιχτεί περισσότερο σε καλλιτέχνη με τις απίστευτες επισκευές που κάνει, επαναφέροντας σε κατάσταση καινούργιου διαλυμένα αυτοκίνητα-με προτίμηση στα γερμανικά premium σεντάν, όπως οι BMW Σειράς 7/Χ3/Χ5 και το Audi A6.

Δείτε ακόμα: Φαναρτζής ανασταίνει BMW X6Μ! (+video)

Σήμερα θα δούμε δύο από τις εξαιρέσεις του, όπου καταπιάνεται με ισάριθμα Subaru. Αυτό που εντυπωσιάζει περισσότερο, είναι η επισκευή στο WRX. Όχι γιατί μιλάμε για κάποια ανεπανόρθωτη βλάβη, καθώς η ζημιά που βλέπουμε απαντάται αρκετά συχνά, αλλά για το εκπληκτικό time lapse video, όπου παρακολουθούμε βήμα – βήμα το κατεστραμμένο εμπρός μέρος του Impreza να επανέρχεται στην προτέρα κατάσταση.

Διαβάστε επίσης: Μετέτρεψαν στρατιωτικό όχημα σε τροχόσπιτο! (+video)

Να θυμίσουμε πως το συγκεκριμένο WRX έστελνε 230 ίππους στους τέσσερις τροχούς, από τον 2.5άρη τούρμπο boxer, μέσω του συστήματος τετρακίνησης Symmetrical All Wheel Drive και 5τάχυτου χειροκίνητου κιβωτίου. Τα 100 χλμ./ώρα από στάση ήτο υπόθεση 5,8 δλ. και η τελική έφτανε τα 230 χλμ./ώρα. Νούμερα εντυπωσιακά για το 2005, όταν παρουσιάστηκε. Οπότε αναμενόμενο κάποιος οδηγός να παρασυρθεί, να κάνει το λάθος και να χρειαστεί η παρέμβαση του φαναρτζή.

Get it on Google Play Download on the App Store