Suzuki Swift Sport κερδίζει Mercedes-AMG GT 63 S!

Υπάρχει ποτέ η περίπτωση ένα Suzuki Swift Sport να κοντραριστεί στην ευθεία με την πολύ ισχυρότερη Mercedes-AMG GT 63 S 4MATIC+ και να την κερδίσει; Μάλλον ποτέ, εκτός αν το Swift δεν φοράει τον 1.400άρη εργοστασιακό κινητήρα και έχει δεχτεί πολλές βελτιώσεις. Ή εκτός αν η κόντρα μεταξύ τους δεν γίνεται με ίσους όρους.

Δείτε ακόμη: Suzuki Swift Sport Katana με εξατμίσεις στο πλάι!

Όπως συμβαίνει και στην συγκεκριμένη παράδοξη κόντρα μεταξύ των δύο αυτοκινήτων στο 400άρι. Το Swift και η GT δεν ξεκινούν ταυτόχρονα στη γραμμή εκκίνησης, αλλά το Suzuki έρχεται με ταχύτητα και ο οδηγός της Mercedes πατάει φουλ γκάζι με το που περνάει το Swift. Αν η ευθεία ήταν μεγαλύτερη, τότε το Swift δεν είχε καμία πιθανότητα να τερματίσει πρώτο.

Δείτε ακόμη: Η Mercedes-AMG A35 «δέρνει» την BMW M135i (+video)

Να υπενθυμίσουμε ότι το νέο Swift Sport κινείται από ένα turbo μηχανικό σύνολο 1.4 λτ. ισχύος 140 ίππων και 230 Nm ροπής, το οποίο εξασφαλίζει επιτάχυνση στο 0-100 χλμ./ώρα σε 8,1 δλ. και τελική ταχύτητα 210 χλμ./ώρα. Από την άλλη πλευρά, η θηριώδης Mercedes-AMG GT 63 S 4MATIC+ με τον V8 4.0 λτ. κινητήρα των 639 ίππων και 900 Nm ροπής φτάνει τα 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,2 δλ. και η τελική της αγγίζει τα 315 χλμ./ώρα.

Δείτε ακόμη: Honda Civic Type R EP3 «γαζώνει» στην autobahn (+video)

Παρακολουθείστε παρακάτω το βίντεο με την κόντρα:

Get it on Google Play Download on the App Store