Tata Nano «διέλυσε» δύο Honda (+video)

Το έχουμε πει πολλές φορές: Όταν οδηγούμε, πρέπει πάντα να είμαστε προσεκτικοί και να κοιτάμε το δρόμο, γιατί το κακό δεν αργεί να γίνει. Λίγο να χαζέψουμε και να στρέψουμε αλλού το βλέμμα (π.χ. κινητό τηλέφωνο) και μπορεί να εμπλακούμε σε ατύχημα.

Δείτε ακόμα: Tata Nano με diesel 2κύλινδρο 800 κ.εκ.!

Στο συγκεκριμένο συμβάν, ο οδηγός του Honda City που βρισκόταν πίσω από το Tata Nano δεν γνωρίζουμε που μπορεί να κοίταζε ή να ταξίδευε ο νους του, όμως το μόνο σίγουρο είναι ότι η απροσεξία του δευτερολέπτου θα του κοστίσει πολύ ακριβά. Όπως μπορούμε να δούμε στο βίντεο (βλ. παρακάτω), τα προπορευόμενα αυτοκίνητα επιβραδύνουν ομαλά, καθώς περνούν πάνω από ένα σαμαράκι και κατόπιν ακινητοποιούνται. Ο οδηγός του τελευταίου στην ουρά Honda City δεν αντιλήφθηκε τι γινόταν μπροστά του, με αποτέλεσμα να πέσει πίσω από το μπροστινό του Tata Nano, πιθανώς χωρίς καν να ακουμπήσει το πόδι του στο πεντάλ του φρένου. Το αποτέλεσμα ήταν να δημιουργήσει καραμπόλα και το Nano να πέσει πίσω από το μπροστινό Honda City.

Δείτε ακόμα: Θα αγοράζατε ένα Tata Nano;

Σίγουρα οι περισσότεροι θα περίμεναν το Tata Nano (0 αστέρια στα crash tests του Global NCAP), να γίνει… ακορντεόν, ανάμεσα από τα δύο πιο μεγάλα και σύγχρονα αυτοκίνητα. Όμως το επί σειρά ετών, φθηνότερο αυτοκίνητο στον πλανήτη (δεν παράγεται πλέον) αποδείχτηκε σκληρό καρύδι και βγήκε σώο και αβλαβές.

Ειδικά η «μούρη» του πίσω Honda City υπέστη πολλές ζημιές, όταν το πίσω άκρο του Nano ίσα που «τσαλακώθηκε». Αντίστοιχα το πίσω μέρος του μπροστινού City, έπαθε και αυτό αρκετή ζημιά. Τουλάχιστον κανείς δεν τραυματίστηκε από την απροσεξία του ατζαμή οδηγού.

Δείτε ακόμα: Το νέο μικρό Tata Altroz των 6.300 ευρώ

Περισσότερα μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο:

Get it on Google Play Download on the App Store