Θαύμα έσωσε οδηγό από πνιγμό (+video)

Όταν ακούμε την πρόγνωση του καιρού για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα, καλό είναι να καθόμαστε σπίτι μας και να μη βγαίνουμε στους δρόμους, είτε ως πεζοί, είτε ως οδηγοί. Πόσο δε μάλλον όταν αυτά είναι σε εξέλιξη, όπως για παράδειγμα οι πολύ έντονες βροχοπτώσεις που μετατρέπουν μέσα σε λίγα λεπτά τους δρόμους σε ποτάμια και ορμητικούς χείμαρρους.

Με μια τέτοια περίπτωση βρέθηκε αντιμέτωπος ο οδηγός ενός Toyota FJ Cruiser, ο οποίος αποφάσισε να διασχίσει ένα φουσκωμένο ορμητικό ποτάμι, που είχε καταστρέψει μια γέφυρα. Εφόσον το νερό δεν είχε ορμή, πιθανώς να μην ήταν δύσκολη υπόθεση για το ιαπωνικό SUV να περάσει στην απέναντι πλευρά. Όμως με τόση δύναμη που είχαν τα νερά, ήταν ευνόητο ότι θα παρέσερναν το όχημα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Όπως και έγινε, αλλά εν τέλει ο άμυαλος οδηγός στάθηκε απίστευτα τυχερός.

Όπως θα παρακολουθήσετε στο παρακάτω βίντεο, το FJ Cruiser παρασύρεται και εγκλωβίζεται στην άκρη του ποταμιού. Ο κινητήρας του ευτυχώς δεν σταμάτησε να λειτουργεί και τελικά το εκτός δρόμου Toyota κατάφερε και σκαρφάλωσε, γλιτώνοντας από σίγουρη τραγωδία. Μόνο που ο οδηγός του θα έπρεπε κατόπιν να στεγνώσει καλά την καμπίνα του αυτοκινήτου και σίγουρα να ευχαριστήσει κάποιον Άγιο που ήταν μαζί του τη δύσκολη αυτή στιγμή και τον έσωσε.

Get it on Google Play Download on the App Store