Τι θα πάθει ένα Lada με 5 διαφορετικά καύσιμα;

Για ακόμα μια φορά οι Ρώσοι με το YouTube κανάλι Garage54, αποδεικνύουν ότι έχουν άπλετο ελεύθερο χρόνο και φαντασία που οργιάζει! Αυτή τη φορά για να σκοτώσουν την πλήξη τους, αποφάσισαν σε ένα ταλαίπωρο Lada να βάλουν πέντε διαφορετικά καύσιμα στο ρεζερβουάρ του.

Δείτε ακόμα: Lada Niva «ντροπιάζουν» Mitsubishi Pajero (+video)

Το Lada που επέλεξαν για πειραματόζωο σαφώς και δεν βρισκόταν σε άρτια κατάσταση και είπαν να το αποτελειώσουν. Σκέφτηκαν λοιπόν: «Τι θα πάθει το μοτέρ, αν ρίξουμε στο ρεζερβουάρ πέντε διαφορετικά καύσιμα ταυτόχρονα;» Και την υλοποίησαν την σκέψη τους και μας την παρουσιάζουν στο βίντεο που θα δείτε παρακάτω. Με άδειο το ντεπόζιτο καυσίμων, οι… ερευνητές είπαν από κάθε τύπου καύσιμο να τοποθετήσουν ακριβώς 5 λίτρα. Έχουμε και λέμε λοιπόν: 4 διαφορετικού τύπου βενζίνες και πετρέλαιο.

Διαβάστε επίσης: Έτσι κατασκευάζεται το Lada Niva (+video)

Όπως αντιλαμβάνεστε το μεγάλο πρόβλημα δεν είναι οι διαφορετικές βενζίνες, αλλά το diesel, το οποίο σε έναν κινητήρα βενζίνης μπορεί να κάνει σοβαρή ζημιά. Όμως για ακόμα μια φορά το θηρίο Lada αποδεικνύει το πόσο «σκύλος» είναι, μιας και κατάφερε να επιβιώσει από αυτή τη διαδικασία!

Get it on Google Play Download on the App Store