Την τράκαρε στην εθνική οδό και έφυγε (+video)

Δυστυχώς δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει ή ακούσει για ατυχήματα, όπου μετά οι οδηγοί δεν μένουν στον τόπο όπου έγινε η σύγκρουση, αλλά εξαφανίζονται. Τρανταχτό παράδειγμα είναι αυτό που θα παρακολουθήσετε στο παρακάτω βίντεο, το οποίο καταγράφηκε από τις κάμερες που διαθέτει μοντέλο της Tesla και δόθηκε στην αστυνομία της Ιταλίας, όπου και καταγράφηκε το συμβάν.

Δείτε ακόμα: Η πιο ειλικρινής αγγελία αυτοκινήτου!

Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο παρακάτω, ο οδηγός του Audi A6 Avant κινείται πολύ γρήγορα στην εθνική οδό, κάνοντας επικίνδυνους ελιγμούς λες και είναι μόνος του στο δρόμο, χωρίς έστω να ανάβει ένα φλας. Την στιγμή που προσπερνάει το Tesla, το Audi μπαίνει στη μεσαία λωρίδα κυκλοφορίας για να κατευθυνθεί στην αριστερή. Την στιγμή εκείνη όμως, η οδηγός του MINI που βρισκόταν μπροστά από το Tesla αρχίζει να κάνει δεξιά (χωρίς ούτε αυτή να ανάψει φλας) και συγκρούεται πλευρικά το τον βιαστικό οδηγό του Audi (να που χρειάζονται οι αισθητήρες τυφλού σημείου).

Δείτε ακόμα: Γιατί τα ιαπωνικά αυτοκίνητα είναι αξιόπιστα;

Κατόπιν, χάνει τον έλεγχο από το MINI, προσκρούει στο μεσαίο στηθαίο του δρόμου, σηκώνεται στον αέρα και εκσφενδονίζεται στα δεξιά μεταλλικά κιγκλιδώματα της εθνικής οδού. Ευτυχώς το MINI δεν ανατράπηκε και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα, αφού η κοπέλα που το οδηγούσε δεν χτύπησε. Σύμφωνα με την περιγραφή στο βίντεο, η πινακίδα του Audi ήταν ορατή, που σημαίνει ότι δεν θα γλιτώσει για την κίνηση που έκανε, να γίνει καπνός μετά την σύγκρουση.

Δείτε ακόμα: Σε ποια αυτοκίνητα κλέβουν τα trip computer;

Get it on Google Play Download on the App Store