Τιτανομαχία: BMW M760i vs Mercedes-AMG S 63 (+video)

Αυτή η κόντρα θα μπορούσε να ονομαστεί και ως η κόντρα των… σοφέρ, καθώς μιλάμε για δύο αυτοκίνητα τα οποίο οδηγούνται από σοφέρ συνήθως και όχι από τους ιδιοκτήτες τους. Παρόλα αυτά, έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε ποιο από τα δύο θα κερδίσει τη μάχη, αφού BMW M760i xDrive και Mercedes-AMG S 63 αποτελούν την αιχμή του δόρατος των δύο εταιρειών (έχουμε μια μικρή ένσταση για τη Mercedes-AMG S 63 καθώς υπάρχει και η S 65, αλλά εδώ το carwow που έκανε και το video δεν την είχε στην διάθεσή του).

Δείτε ακόμη: Τι καίει και πόσα τέλη πληρώνει η Bugatti Chiron;

Ο γερμανικός εμφύλιος λοιπόν έχει από το ένα στρατόπεδο το βαυαρικό μοντέλο με την τετρακίνηση και τον V12 των 6.6 λίτρων κάτω από το καπό, που αποδίδει 600 ίππους και 800 Nm ροπής. Πρόκειται για το πιο δυνατό μοτέρ που έχει τοποθετήσει ποτέ η BMW σε αυτοκίνητό παραγωγής της.

Διαβάστε επίσης: Έτσι λειτουργεί το VTEC της Honda (+video)

Στο άλλο στρατόπεδο είναι το μοντέλο από την Στουτγάρδη, η Mercedes S-Class που στη συγκεκριμένη έκδοση εφοδιάζεται με V8, ο οποίος αποδίδει 585 ίππους και 900 Nm ροπής, είναι πισωκίνητο και ζυγίζει και 200 κιλά λιγότερο. Ας δούμε λοιπόν πιο από τα δύο κέρδισε στο video που ακολουθεί.

Get it on Google Play Download on the App Store