Βελτιωμένη Porsche 911 vs Nissan GT-R με 1.000+ PS (+video)

Το Nissan GT-R είναι αναμφίβολα από τα αγαπημένα παιδιά των βελτιωτών, καθώς με το πέρασμα των χρόνων έχει αποδείξει πως είναι… αλεξίσφαιρο και μπορεί να αποδώσει σχετικά εύκολα και με αξιοπιστία πάνω από 1.000 ίππους. Και αυτά όπως καταλαβαίνεται είναι χαρακτηριστικά που το κάνουν αγαπητό και στο ανάλογο κοινό της βελτιωτικής σκηνής.

Δείτε ακόμη: Είδε τον χάρο… στην «πράσινη κόλαση» (+video)

Δεν ισχύει όμως το ίδιο και για το άλλο αυτοκίνητο που θα δούμε εδώ να κοντράρει δύο Nissan GT-R με 1.000+ ίππους, καθώς αυτό είναι μία Porsche 911 Turbo (997). Το γερμανικό supercar σίγουρα δεν είναι από αυτά που θα δούμε συχνά σε βελτιωμένες εκδοχές, παρόλα αυτά εδώ ο boxer εξακύλινδρος κινητήρας της έχει δεχθεί κάποιες… περιποιήσεις δια χειρός Aim Performance.

Διαβάστε επίσης: Χιονοστιβάδα εναντίων αυτοκινήτων (+videos)

Η τελευταία ανακοινώνει ιπποδύναμη 1.062 ίππων στους τροχούς κάτι που συνεπάγεται πως το μοτέρ αποδίδει περίπου 1.200 ίππους. Μάλιστα, η συγκεκριμένη Porsche 911 έχει χειροκίνητο και όχι αυτόματο κιβώτιο όπως τα Nissan GT-R με τα οποία θα αναμετρηθεί. Δείτε πιο κάτω τις κόντρες, από ρολαριστές εκκινήσεις, στο video που ακολουθεί.

Get it on Google Play Download on the App Store