Βίντεο: Η ζωή στους δρόμους πριν και μετά τον κοροναϊό

Πριν από μήνες ακούγαμε και διαβάζαμε για ένα νέο ιό που είχε εμφανιστεί στην Κίνα, τον κοροναϊό (COVID-19) και σε όλους μας φαινόταν κάτι το πολύ μακρινό. Κανείς δεν είχε φανταστεί τι θα γινόταν λίγο καιρό μετά και πώς αυτός ο ιός θα άλλαζε τη ζωή όλων μας.

Δείτε ακόμα: Πώς φροντίζουμε το αυτοκίνητο σε καραντίνα

Το πρώτο κρούσμα του κοροναϊού στην Ελλάδα ανακοινώθηκε στις 26 Φεβρουαρίου και αμέσως χτύπησε ο πρώτος συναγερμός. Ακολούθησαν τα κρούσματα των ανθρώπων στην Ηλεία που είχαν ταξιδέψει στους Άγιους Τόπους και συνεχώς ανακοινώνονταν νέα κρούσματα και δυστυχώς θάνατοι. Η Κυβέρνηση για να περιορίσει τη διάδοση του ιού ανακοίνωσε το κλείσιμο των καταστημάτων στις 16 Μαρτίου και κατόπιν την απαγόρευση της κυκλοφορίας στις 23 Μαρτίου. Ξαφνικά, οι γεμάτοι ζωή και κίνηση δρόμοι άδειασαν και όλοι κλείστηκαν στα σπίτια τους για να προφυλαχθούν και να μειώσουν την εξάπλωση του κοροναϊού. Τελικά, η απαγόρευση της κυκλοφορίας παρατάθηκε έως τις 4 Μαΐου και σιγά – σιγά ετοιμαζόμαστε να επιστρέψουμε στην «πολύτιμη» καθημερινότητά μας, γεμάτοι αισιοδοξία.

Δείτε ακόμα: Πως βάζουμε μπρος τον κινητήρα με καλώδια; (+video)

Ο αναγνώστης μας Γιώργος Σωφρόνης έφτιαξε και μας έστειλε ένα πολύ συγκινητικό και με έντονες αντιθέσεις βίντεο μικρού μήκους της S Short Films, με τη ζωή στους δρόμους πριν και μετά τον κοροναϊό. Αξίζει να το παρακολουθήσετε, από το πρώτο έως το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Get it on Google Play Download on the App Store