Το ψηφιακό ταμπλό του Citroen C5 Aircross

Το κορυφαίο μοντέλο της Citroen, το SUV C5 Aircross, ξεχωρίζει για τις μεγάλες ανέσεις που προσφέρει σε επίπεδο χώρων, πρακτικότητας αλλά και στο δρόμο, αποτελώντας ένα εξαιρετικά άνετο αυτοκίνητο.

Δείτε ακόμα: Citroen C5 Aircross: Το κορυφαίο SUV σε ανέσεις!

Επιπλέον, το Citroen C5 Aircross διακρίνεται και για την υψηλή του τεχνολογία. Στο μοντέρνο εσωτερικό του ξεχωρίζουν οι δύο ψηφιακές οθόνες του πίνακα οργάνων και του συστήματος πολυμέσων. Συγκεκριμένα, από την πλευρά του οδηγού, ο πίνακας οργάνων περιλαμβάνει μια προσαρμόσιμη ψηφιακή οθόνη TFT 12,3 ιντσών με τρεις επιλογές χρωμάτων (κόκκινο, μπλε και καφέ). Οι επιλεγμένες πληροφορίες οδήγησης βρίσκονται απευθείας στο οπτικό πεδίο του οδηγού, βελτιώνοντας την άνεση και την ασφάλεια. Ο οδηγός μπορεί εύκολα μέσω του πλήκτρου στο τιμόνι να πατήσει τις επιλογές Οδήγηση, Πλοήγηση, Καντράν, Ελάχιστο και Προσωπικό. Σε κάθε επιλογή αλλάζουν οι πληροφορίες και τα γραφικά στον πίνακα οργάνων. Επιπλέον, εμφανίζονται και οι ενδείξεις του Grip Control.

Δείτε ακόμα: Δοκιμή Citroen C5 Aircross 1.2 PureTech 130 (+video)

Στο κέντρο του ταμπλό κυριαρχεί η οθόνη αφής των 8 ιντσών (με τις ίδιες επιλογές χρωμάτων). Οι λειτουργίες που περιλαμβάνει είναι πολλές και ο οδηγός μπορεί να τη χρησιμοποιήσει για να διαμορφώσει το όχημά του και να έχει πρόσβαση στο σύστημα πολυμέσων μαζί με το τηλέφωνο, τον κλιματισμό και την πλοήγηση.

Δείτε ακόμα: Στο Μαίναλο και στη Βυτίνα με το Citroen C5 Aircross

Με τη λειτουργία Mirror Screen, που είναι συμβατή με τα Android Auto, Apple CarPlay και MirrorLink, οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα smartphone apps στο tablet με απόλυτη ασφάλεια. Tο Citroen Connect Nav, ένα σύστημα πλοήγησης 3D τελευταίας γενιάς, συνοδεύεται από συνδεδεμένες υπηρεσίες όπως TomTom Traffic, για πληροφορίες σχετικά με την κυκλοφορία σε πραγματικό χρόνο, εντοπισμό και τιμές πάρκινγκ και συνεργείων αυτοκινήτων, πληροφορίες για τον καιρό και για σημεία τοπικού ενδιαφέροντος.

Δείτε ακόμα: Δοκιμή Citroen C5 Aircross 1.6 PureTech 180 ΕΑΤ8

Παρακολουθείστε παρακάτω το βίντεο:

Get it on Google Play Download on the App Store