Το Mitsubishi Ralliart Concept βάζει φωτιά στα όνειρά μας!

Μετά από παύση για περισσότερο από μια δεκαετία, η Ralliart επέστρεψε ξανά φέτος, αλλά λίγο διαφορετικά από όσο την είχαμε συνηθίσει, μιας κι οι βελτιώσεις αφορούσαν καθαρά το αισθητικό μέρος των αυτοκινήτων.

Μια εξέλιξη που σίγουρα δεν την περιμέναμε, αλλά όπως δείχνουν τα πράγματα υπάρχει μια αχτίδα αισιοδοξίας, μιας κι η Mitsubishi θα μας παρουσιάσει ένα νέο πρωτότυπο αυτοκίνητο από τα χεράκια των μηχανικών της Ralliart. Το επίσημο ντεμπούτο του αναμένεται να γίνει τον επόμενο μήνα στο Tokyo Auto Salon 2022 στην Ιαπωνία. Προς το παρόν η Ralliart δεν έδωσε πληροφορίες για το νέο δημιούργημά της, παρά μόνο δημοσίευσε μια εικόνα που απεικονίζει έναν σπορ διαχύτη που κοσμείται από το λογότυπο της. Αυτό που ίσως παρατήρησαν οι πιο προσεκτικοί είναι πως δεν διακρίνεται κάποιο τελικό της εξάτμισης, κάτι που μας κάνει να πιστεύουμε πως έχουμε να κάνουμε με ένα ηλεκτρικό μοντέλο. Στην εικόνα επιπλέον διακρίνονται το φως ομίχλης (φέρνει λίγο από F1) στο κέντρο του διαχύτη, οι λεπτοί κόκκινοι ανακλαστήρες, ενώ φαίνεται κι ο προφυλακτήρας που είναι αρκετά τονισμένος, ενισχύοντας έτσι την επιθετικότητα του νέου μοντέλου.

Η απουσία συστήματος εξαγωγής θα προβληματίσει τους λάτρεις της Ralliart, αφού αν είχαμε να κάνουμε με ένα αυτοκίνητο με δυνατό κινητήρα εσωτερικής καύσης, θα ήταν λογικό για τη Mitsubishi να τοποθετήσει σίγουρα μεγάλες απολήξεις εξάτμισης. Τώρα αν έχουμε να κάνουμε με ένα αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο ή με το Outlander PHEV που μας είχε συστηθεί τον Αύγουστο, αυτό είναι κάτι που θα το ανακαλύψουμε εντός των επόμενων ημερών!

Get it on Google Play Download on the App Store