Έτσι θα είναι τα μελλοντικά Nissan (+videos)

Μπορεί η απόβαση του Qashqai στη Β. Αμερική, ως Rogue Sport, να μονοπώλησε το ενδιαφέρον όσον αφορά τη Nissan, παρόλα αυτά στο περίπτερο της ιαπωνικής μάρκας υπήρχε και το Vmotion 2.0 Concept. Ένα πρωτότυπο το οποίο μας δείχνει πως θα είναι τα Nissan του μέλλοντος.


Το Nissan Vmotion 2.0 concept αποτελεί μία σχεδιαστική σπουδή των Ιαπώνων, η οποία μας παρουσιάζει αισθητικά στοιχεία που θα συναντήσουμε στα μελλοντικά μοντέλα της μάρκας.

Το Vmotion 2.0 concept έχει μήκος 4.860 χλστ. πλάτος 1.380 χλστ. και το μεταξόνιό του είναι στα 2.850 χλστ. Είναι προφανές λοιπόν πως έχουμε να κάνουμε με ένα μεγάλο σεντάν με κουπέ στοιχεία, το οποίο διακρίνεται κυρίως για το ανρικρυστό άνοιγμα των θυρών, που εμφανίζουν μία καμπίνα λυτή, με «καθαρές» γραμμές και ποιοτικά υλικά.

Δείτε επίσης: Nissan GT-R τα βάζει με McLaren 540C και Honda NSX (+video)

Το αμάξωμά του διακρίνεται από τις αιχμηρές επιφάνειες και τις ακμές, σε όλο το μήκος του, ενώ οι μεγάλες γυάλινες επιφάνειές του και η απουσία κεντρικών κολόνων, επιτρέπουν να εισέλθει στην καμπίνα άπλετο φως. Το σημαντικότερο μέρος του όμως και αυτό από το οποίο αντλεί την ονομασία του είναι το εμπρός, με τη μάσκα σε σχήμα «V».

Αξίζει να αναφέρουμε πως το Nissan Vmotion 2.0 concept είναι εξοπλισμένο με το σύστημα αυτόνομης οδήγησης Intelligent Driving (όταν ενεργοποιείται τα σήματα του αυτοκινήτου φωτίζονται), ενώ στην καμπίνα υπάρχουν αποκλειστικά, ψηφιακά πάνελ και οθόνες αφής.

Δείτε στα videos που ακολουθούν το εντυπωσιακό πρωτότυπο της Nissan.

Get it on Google Play Download on the App Store