Chevrolet Aveo ντίζελ 1.3D 95 PS ECO

Το μοντέρνο σχεδιαστικά και ευχάριστο συνολικά Aveo με τον diesel κινητήρα των 1.3 λίτρων απόδοσης 95 ίππων, απαλλάσσεται από τα τέλη κυκλοφορίας μόνο στις εκδόσεις με το 5τάχυτο κιβώτιο (διατίθεται και με 6τάχυτο με υψηλότερη κατανάλωση και εκπομπές CO2). Ιδανικό είναι το ταίριασμα του κινητήρα, ο οποίος είναι αποδοτικός, ελαστικός, έχει πολιτισμένη λειτουργία και είναι ολιγαρκής σε πετρέλαιο. Στο δρόμο, το μικρό Chevrolet είναι προσανατολισμένο στην άνεση μέσω της μαλακής ρύθμισης της ανάρτησής του, χωρίς να γίνονται θυσίες στην οδική συμπεριφορά, ωστόσο το τιμόνι του μειονεκτεί σε αίσθηση.

Περνώντας στο εσωτερικό του, αυτό παρουσιάζει νεανικό χαρακτήρα και ευφάνταστη σχεδίαση, ενώ υπάρχουν πολλοί αποθηκευτικοί χώροι και τα σκληρά πλαστικά είναι στιβαρής συναρμογής. Παράλληλα, η καμπίνα του Aveo διακρίνεται για το μοντέρνο διάκοσμο, τους άνετους χώρους που προσφέρει για όλους τους επιβάτες και το μεγάλο -για τα δεδομένα της κατηγορίας- πορτ μπαγκάζ των 290 λτ.

Αρχικός εξοπλισμός: ESP, 6 a/b, ηλ. παράθυρα εμπρός, τιμόνι υποβοηθούμενο και ρυθμιζόμενο, κεντρικό κλείδωμα θυρών, μηχανικός κλιματισμός και ράδιο CD.

Τιμή από: 11.990 ευρώ (με απόσυρση και έκπτωση), Τεκμήριο: 4.600 ευρώ, Τέλη κυκλοφορίας: 0 ευρώ

Τεχνικά χαρακτηριστικά: Κυβισμός: 1.248 κ.εκ., Ισχύς: 95/4.000 ps/σ.α.λ., Ροπή: 210/1.750 Nm/σ.α.λ., 0-100 χλμ./ώρα: 11,7 δλ., Μεικτή κατανάλωση: 3,6 λτ./100 χλμ., Εκπομπές CO2: 95 γρ./χλμ. 

Get it on Google Play Download on the App Store