Νέα φωτογραφία του Opel Monza Concept

Στο στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης (12 – 22 Σεπτεμβρίου) το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στον εκθεσιακό χώρο της Opel αναμένεται να τραβήξει το εντυπωσιακό πρωτότυπο κουπέ μοντέλο Monza, το οποίο παρουσιάζεται σε μια νέα φωτογραφία. Το Monza Concept σηματοδοτεί την επόμενη γενιά Opel και εστιάζει σε δύο βασικά θέματα που θα αποτελέσουν Νο1 προτεραιότητα για περισσότερους από 6.000 μηχανικούς, τεχνικούς και σχεδιαστές στο Rüsselsheim οι οποίοι ασχολούνται με την εξέλιξη της επόμενης γενιάς μοντέλων Opel: απόδοση και συνδεσιμότητα. Το Monza Concept υποδηλώνει εξαιρετική απόδοση μέσα από ένα συνδυασμό αρχιτεκτονικής δομής, υλικών, αεροδυναμικής και εξελιγμένων λύσεων κινητήρων. Στον τομέα της συνδεσιμότητας, προσφέρει καινοτόμες δυνατότητες που αντιπροσωπεύουν ένα πραγματικό άλμα στην εξέλιξη συστημάτων infotainment. 

Το πρώτο στοιχείο του που προκαλεί θαυμασμό δεν είναι άλλο από την εντυπωσιακή σχεδίαση του χαμηλού του αμαξώματος με τις ρευστές επιφάνειες, το χαμηλό ρύγχος, τα στενόμακρα φωτιστικά σώματα, την τοποθετημένη χαμηλά ευμεγέθη μάσκα και τις ευμεγέθεις εισαγωγές αέρα στα πλαϊνά του προφυλακτήρα.

Να υπενθυμίσουμε ότι το όνομα «Monza» δεν είναι νέο για την Opel, αφού έτσι ονομαζόταν και το κουπέ (δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω) που κατασκευάστηκε από το 1978 έως το 1986 και ήταν το πρώτο μοντέλο που διέθετε ψηφιακό πίνακα οργάνων, που αργότερα υιοθετήθηκε στο Kadett GSi.

Get it on Google Play Download on the App Store