Στα σκαριά το Peugeot 308 Sedan

Μετά την παρουσίαση του χάτσμπακ νέου Peugeot 308, η γαλλική φίρμα προετοιμάζει για το 2014 (ίσως τον Σεπτέμβριο στην έκθεση Παρισιού) το λανσάρισμα της πιο οικογενειακής έκδοσης με το τριών όγκων σεντάν αμάξωμα. Ήδη το 308 Sedan δοκιμάζεται στους δρόμους με πάρα πολύ έντονο καμουφλάζ στο αμάξωμά του, ενώ σε σχέση με την ηλεκτρονικά επεξεργασμένη φωτογραφία που σας δείχνουμε το 308 Sedan παραγωγής θα έχει πιο υπερυψωμένο και μακρύ πίσω όγκο, καθώς και πιο έντονα κεκλιμένο το πίσω παρμπρίζ.

Αναμενόμενα ο χώρος αποσκευών του 308 Sedan θα έχει χωρητικότητα κατά πολύ μεγαλύτερη των 500 λίτρων, δεδομένου ότι το χάτσμπακ διαθέτει 470 λίτρα, εξυπηρετώντας έτσι τους οικογενειάρχες που δίνουν έμφαση στον πολύ μεγάλο αποθηκευτικό χώρο.

Αλλαγές στους κινητήρες προφανώς δεν θα γίνουν και έτσι θα τροφοδοτείται με το νέο 3κύλινδρο turbo των 1.2 λίτρων με απόδοση 110 και 130 ίππων και με το ντίζελ 1.6 BlueHDi των 120 ίππων. Φυσικά θα υπάρξουν και άλλες εκδόσεις κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου με χαμηλότερες και υψηλότερες αποδόσεις.

Get it on Google Play Download on the App Store